IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд припомни за насилие от Джони Деп върху Кейт Мос

13 май 2022 17 40

Според нея то е станало причина да удари за първи път бившия си съпруг

Снимка: БГНЕС

Продължава съдебната сага между бившите съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп. Миналата седмица актрисата призна пред съда, че е ударила Джони Деп. Но за първи път това станало, тъй като се страхувала, че той ще бутне сестра ѝ надолу по стълбите.

Хърд направи гръмко изявление, намесвайки бивша приятелка на актьора. Говореше се, че по време на връзката на Джони Деп с Кейт Мос той я бутнал надолу по стълбите в пристъп на ярост.

Снимка

Снимка: БГНЕС

„Чух тази история от двама различни хора, ужасът беше свеж в паметта ми“, призна актрисата по време на показанията си. Припомняме, че Кейт Мос и Джони Деп се разделиха през 1997 г. след четири години връзка и слухове за годеж.

Според разказите на Амбър Хърд, нейната сестра Уитни стояла с гръб към стълбите, опитвайки се да спре раздразнения Джони, но той от своя страна замахнал към нея.

„Не се поколебах и не чаках. В главата ми изникнаха мисли за Кейт Мос и стълбите. И го ударих. В цялата ми връзка с Джони той все още не бе понесъл удар от мен. Това беше първият път, когато го ударих право в лицето“, каза Амбър, оправдавайки се с инцидент, възникнал по време на семейната кавга на Деп през март 2015 г.

Връзката между Джони Деп и Кейт Мос се развива много бързо. Те многократно са били виждани да си крещят един на друг на обществени места, а една от кавгите доведе до ареста на актьора.

На 13 септември 1994 г. той е арестуван за престъпно нарушение в нюйоркския хотел Mark, след като вандали ограбиха хотелската му стая. Полицията откри Деп в нетрезво състояние. Мос, за щастие, не е пострадала. Тогава съдията отхвърли обвинението срещу Джони при условие, че той няма да бъде видян в такова нетрезво поведение до шест месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Това ***-Деп,което някои много харесват, да си беше сложил и няколко перлени герданчета около шията,за да изглежда по-внушително и мъжествено!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар