IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха и режисьора Кари Фукунага в сексуален тормоз

17 май 2022 10 40

Кариерата му е под риск

Снимка: БГНЕС

Кариерата на известния кинематографист Кари Фукунага е под риск, тъй като режисьорът, известен с „Няма време за умиране“, „То“ и „Джейн Еър“ е обвинен в неадекватно поведение и тормоз.

Срещу Фукунага се противопоставиха актрисите Рейчъл Уинбърг, която участва в сериала „Бети“ на HBO Max, и сестрите Хана и Кейлин Леш, известни с проекта на Netflix Maniac.

Рейчъл публикува в социалните мрежи пост, в който казва, че режисьорът я е принуждавал към интимна връзка.

„Вбесява ме, защото не го е грижа за чувствата на жените. Той ги наранява. Говорих с много момичета, които са били засегнати от това. Майната ти, Кари“, написа актрисата.

Други момичета разказаха още по-тъмни детайли за отношението му към нежния пол – актрисите твърдят, че Фукунага вярвал, че „кръвосмешението е нормално, ако никой не е против“.

Друга важна подробност беше, че всички момичета са били под 21 години в момента на тормоз от страна на режисьора. Фукунага не отговори на обвиненията. Неговите представители също още не са коментирали неприятната ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари