IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс претърпя спонтанен аборт

16 май 2022 17 50

Годеникът на звездата ѝ обеща нова бременност в най-скоро време

Getty Images

Getty Images

Преди около един месец 40-годишната Бритни Спиърс се похвали, че е бременна, с бебе номер 3.Имам тест за бременност… и ъъъъъъъ… ще имаме бебе, написа изпълнителката на Gimme More в социалната мрежа. За жалост обаче преди два дни тя разкри, че е претърпяла спонтанен аборт.

С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме чудотворното си бебе в началото на бременността“, написаха Бритни и годеникът ѝ Сам Асгари в съвместното си изявление в Instagram. „Това е опустошителен момент за всеки родител. Може би не трябваше да обявяваме новината за бременността толкова рано, а да изчакаме, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата вест. Нашата любов един към друг е нашата сила. Ще продължим да се опитваме да разширим нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви подкрепа“.

Този сърцераздирателен пост на Бритни беше коментиран и от бъдещия ѝ съпруг, който написа: Скоро ще имаме нашето бебе чудо“, очевидно опитвайки се да я успокои и да ѝ даде кураж.

Сам много пъти е говорил за това колко много иска да създаде семейство с попзвездата. Двойката се срещна на снимачната площадка на музикалния видеоклип Slumber Party през 2016 г. Пет години по-късно моделът предложи брак на Спиърс (през ноември 2021 г.) – в същия месец, когато тя се освободи от попечителството на баща си, който в продължение на 13 години управляваше живота и кариерата ѝ и след като тя води ожесточена съдебна битка срещу него.

„Не мога да повярвам!“, написа за годежа си бъдещата булка в Instagram тогава, демонстрирайки своя 4-каратов диамантен пръстен, на който е гравирана думата „Лъвицата“.

Асгари обясни, че той е дал въпросния прякор на Бритни, защото: „Наричам те Лъвицата, защото се възхищавам на безмилостната ти сила, вдъхновен съм от красивото ти сърце, празнувам усмивката ти, която осветява света ми“.

Преди годежа на двойката Сам каза ексклузивно пред списание Us Weekly, че би искал да създаде семейство с Бритни, която вече е майка на две момчета от брака си с танцьора Кевин Федърлайн. Синовете на Спиърс – 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън от години живеят с баща си, а не с известната си майка, като причина за това беше уж, по думите на баща ѝ Джейми Спиърс, нейното нестабилно психическо състояние.

Колкото до Асгари, той неотдавна заяви, че винаги е мечтал да има деца и смята, че ще бъде страхотен баща.

По време на съдебното дело срещу баща си, принцесата на попа разкри, че отдавна иска да премахне спиралата си, за да „започне да се опитва да има друго бебе“, но не е в състояние да вземе собствени здравни решения заради попечителството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари