IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз има тайна роля в платинения юбилей на кралицата

17 май 2022 08 40

Холивудската звезда се появи в шоу в чест на царуването на Елизабет Втора

Getty Images

Getty Images

Том Круз предизвика фурор сред феновете си, след като пристигна на юбилейните тържества на кралица Елизабет Втора в Уиндзор в неделя през деня. 59-годишният холивудски актьор от „Топ Гън“ участва в специалното събитие, посветено на платинения юбилей на царуването на кралицата.

Въпреки че ролята му в процедурата не е известна, вчера вечерта се бяха събрали много актьори и изпълнители, за да отпразнуват забележителните 70 години на трона на монарха.

Сциентологът Том се озова заобиколен от нетърпеливи фенове, докато си проправяше път за годишното конно шоу на Уиндзор, което се провежда на мястото за неделния празник.

Актрисата Хелън Мирън, която е изиграла кралица Елизабет и на малкия, и на големия екран също е сред актьорския състав, който е присъствал в шоуто за монарха. Самата кралица също присъства на представлението „Галоп през историята“ като се придвижи сама с бастун, въпреки проблемите си с мобилността.

Елизабет Втора

Снимка: Getty

Въпросното шоу е отразило историята на короната през вековете с представление с коне от цял свят. В празника са участвали над 500 коня и 1000 изпълнители, които създали 90-минутна продукция, която е пренесла публиката в галоп през историята от Елизабет I до наши дни.

Говорейки с водещите Филип Шофийлд и Джули Ечингам по време на празничната вечер, прочутата филмова звезда каза: „Това е прекрасно събитие; за мен е чест да бъда тук. Това е привилегия.“

За значимия повод на монарха Том добави: „Тя е просто жена, на която много се възхищавам. Тя има огромна преданост и се възхищавам на нейното достойнство. Обичам историята. Имам голямо уважение към нея.“

В интервюто Том си спомни и срещите си с покойния херцог на Единбург, принц Филип, преди време, разкривайки, че е бил първият човек, който е кацнал с хеликоптер в Бъкингамския дворец.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phillip Schofield (@schofe)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари