IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Орландо ме вади от депресивните ми състояния

19 май 2022 08 40

Певицата казва, че преди да срещне Блум не е имала майчински инстинкт

Getty Images

Getty Images

Кейти Пери сподели, че връзката ѝ с Орландо Блум ѝ помага за психичното ѝ здраве. 37-годишната попзвезда разкрива, че 45-годишният ѝ годеник и баща на почти 2-годишната ѝ дъщеря Дейзи Доув, внася истинска радост и позитивизъм в живота ѝ.

Преди няколко седмици се заговори, че американската певица и британският актьор са се разделили, защото двамата не присъстваха на тазгодишния бал Met Gala, а освен това Кейти беше снимана от папараците без годежния си пръстен. Пред водещата Челси Хендлър обаче Пери разкри, че връзката ѝ със звездата от „Властелинът на пръстените“ е перфектна и дори каза, че Блум ѝ действа добре на психиката.

Кейти призна в интервюто, че е имала наистина тежък момент в живота си, когато тя и Орландо се бяха разделили преди години. Изпълнителката на California Girls сподели още, че с бащата на дъщеря си се допълват взаимно, тъй като Блум има положителна нагласа към всичко, докато самата тя е по-склонна към депресия.

„Винаги казвам, че когато той влезе в стаята, винаги излъчва една радост от живота и някои хора ме питат: „Какво има в този човек?“, казва Пери на Хендлър в подкаста Dear Chelsea.

„Той наистина има това щастливо, позитивно настроение, докато аз съм малко по-объркана и по-склонна към депресия по някакъв начин. Затова е добре за мен да съм около него – той ме разсейва от лошите ми мисли.“

Пери казва още, че преди да срещне Блум и да се влюби в него, не се е виждала да стане майка и не е усещала майчински инстинкт, въпреки че вече е била над 30-годишна. Именно след като е видяла как Блум превъзходно се справя с бащинството на 11-годишния си син Флин, който споделя с бившата си съпруга Миранда Кер, Пери е променила нагласите си.

„Явно трябваше да видя какъв страхотен баща е Орландо с първото си дете – Флин, който сега е на 11“, казва Пери. „Това определено, основно ми повлия. Казах си: „Ти си в средата на 30-те. Този мъж е хубав и мил. Трябва да се размножаваш!“

Певицата сподели още, че към днешна дата щастието ѝ се върти около дъщеря ѝ, която е преобразила живота ѝ. „Моята дефиниция за успех е просто нейното щастие. Нейното щастие наистина ми доставя тази радост“, казва Пери.

„Нещата, които преди смятах за важни, наистина никога не са били важни. Вече нямам време за каквато и да е драма, която не е свързана със семейството ми. Семейството ми наистина е на първо място. Дъщеря ми промени живота ми, моята гледна точка. Тя ми даде любов, която никога преди не съм имала.“

Блум и Пери са заедно от 2016 г., като се сгодиха на Свети Валентин през 2019 г. През март 2020 г. Пери обяви бременността си, а двойката посрещна Дейзи Доув през август същата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари