IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд призна за връзката си с Джеймс Франко

19 май 2022 17 50

Адвокатите на Деп показаха запис от 22 май 2016 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Амбър Хърд е прекарала една вечер с Джеймс Франко в дома си, ден преди официално да подаде документи за развод от Джони Деп.

По време на кръстосан разпит, проведен от адвокатите на Деп, Хърд беше попитана от Камила Васкес отностно показанията й, в които казва, че е поискала постоянна ограничителна заповед на 27 май 2016 година. След това актрисата е поискала да смени ключалките на дома си, страхувайки се от предполагаема атака от страна на бившия й съпруг. 

Амбър Хърд,

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни Амбър заяви пред съда, че е била на ръба на "психически разпад" и е имала проблеми със съня заради паник атаки, породени от страха, че Джони Деп може да влезе в апартамента й. Тя допълва, че работещите в сградата са пускали актьора без проблем, дори когато ги е молила да не го правят. 

Тогава Васкес попита защо Хърд се е чувствала комфортно в компанията на Джеймс Франко в нощта на 22 май 2016 година. "Не знам кога Джеймс дойде у дома", отговори актрисата. Адвокатката на Деп не се отказа и реши да освежи паметта на Амбър, пускайки запис от охранителни камери, направен именно на 22 май 2016 година. На него се виждат Франко и Хърд, около 23:00 часа, вървейки към апартамента на актрисата. 

На записа 44-годишният Франко носи шапка и раница. По едно време той поставя главата си върху рамото на Хърд, а тя обляга главата си върху неговата. След това двамата напускат заедно асансьора. 

Хърд потвърди, че на записа е Джеймс Франско и, че двамата са отивали към апартамента й. Попитана дали е имала яснота, че Джони Деп е бил извън града по това време, актрисата отговори, че вече не е знаела графика му. Амбър Хърд подава молба за развод на 23 май 2016 година

По време на повторното разпитване от собствените й адвокати, актрисата поясни повече за връзката си с Франко. "Джеймс беше мой приятел. И живееше в съседство, точно до вратата ми. И, честно да си кажа, вече бях разказала всичко на моите приятели и бях щастлива да посрещна нов човек, който да е на моя страна", каза Хърд. 

Амбър Хърд

Снимка: БГНЕС

В показанията си тя обяснява, че е била близка приятелка с Франко, с когото е работила по два филма. Хърд допълни, че Джони Деп често е ревнувал и я е обвинявал, че му изневерява с колеги, като дори й е забранил да продължи с актьорската си кариера. 58-годишният Деп потвърди пред съда, че по онова време е смятал, че съпругата му има афера с Джеймс Франко. 

Амбър на няколко пъти разказа за "ужасяващите" спорове, които е водила с Джони по отношение на Франко. Тя казва, че вече вече бившият й съпруг "беше бесен за това, че работя с Джеймс Франко. Той мразеше Джеймс Франко и вече ме беше обвинявал в някаква тайна афера с него"

През декември Франко даде интервю пред радио Sirius XM, в което говори за множеството обвинения в непристойно поведение. Той разкри, че страда от пристрастяване към секса и, че никога не е бил верен на приятелките си. Допълни, че е изневерявал на всяка една от тях, преди да срещне Изабел Пакзад. 

Джеймс Франко

Снимка: БГНЕС

"Не бях почитател на секса за една вечер. Имах връзки в продължение на години, но никога не бях напълно отдаден на тях. Поведението ми беше такова, че наранявах всички", казва актьорът. 

Делото между Амбър Хърд и Джони Деп, заведено от актьора заради клевета, продължава. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари