IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана роди момче!

19 май 2022 20 51

Разберете повече за първородния син на поп звездата

Getty Images

Getty Images

Поп звездата Риана и нейният приятел - рапъра A$AP Rocky са се сдобили със син на 13 май, според сайта TMZ. Детето, чието име все още не е разкрито, е първо за суперзвездната двойка. Влюбените започнаха връзката си през 2020 г., след като дълги години бяха само приятели. 

34-годишната Риана обяви бременността си на 31 януари със серия от снимки, направени от Diggzy, които акцентираха върху заобления й корем. Няколко дни след като Рири дебютира бременността си, тя зарадва феновете си с разкошно селфи в банята, показващо корема й.

Наскоро източник, близък до певицата, разкри ексклузивно пред HollywoodLife, че тя иска да направи следващите стъпки в отношенията си с Роки. „Риана е преизпълнена от радост, че има дете и иска да се сгоди и омъжи скоро, тъй като ASAP е нейният човек на 1000%.“

Преди да споделят вълнуващата новина за бременността с феновете, Риана и Роки ходиха в родната страна на певицата - Барбадос, за да кажат на семейството й, че скоро ще имат дете. „При предпоследното пътуване на Риана и Роки до Барбадос, по време на коледните празници, и тогава разкриха голямата новина на близките и приятелите си. Едва след това направиха изявлението пред целият свят“, казва вътрешен човек пред HollywoodLife. 

риана и

Снимка: Getty

Естествено, семейството на певицата е невероятно щастливо за нея. Бащата на Риана Роналд Фенти е „в екстаз“ от личния живот на дъщеря си и в интервю за Page Six каза: „Толкова съм щастлив, че скочих от радост. Все още съм толкова развълнуван. Риана винаги е казвала, че иска деца, тя обича децата. Тя винаги се грижи за децата на братовчедите си... тя ще бъде добра майка."

риана и

Снимка:  Getty

Бременността на Риана ще си остане емблематична, тъй като тя определено я направи да изглежда безпроблемна! Всъщност новата майка беше категорична, че ще остане активна по време на тези 9 месеца и за щастие успя. „Риана не изкара тази бременност в седнало положение и не смята, че е трябвало, защото тя е здрава и активна жена“, каза източник пред HollywoodLife. „Тя беше горда да покаже, че можеш да бъдеш едновременно бременна и красива."

Тя също така доказа, че е истинска модна икона, дори и по време на бременност. Изпълнителката на „Only Girl“ се появи в някои емблематични визии през последните месеци, с които гордо показваше големия си, гол корем. „Тя е модна икона и смята, че да показва бременния си корем е едно от най-красивите неща, които може да направи като бъдеща майка", каза още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари