IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Грийн: Нямам съмнение, че Джони Деп ще излезе от съда с достойнство

25 май 2022 10 50

Делото между Джони Деп и Амбър Хърд навлезе в последната и решаваща седмица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Грийн, една от бившите колежки на Джони Деп, е уверена, че актьорът ще изчисти името си в делото срещу Амбър Хърд, която го обвинява в домашно насилие и сексуално посегателство. 

58-годишният Деп и 36-годишната Хърд навлязоха в последната и решаваща седмица от съдебната си битка, заведена от актьора за клевета. Причината е есе, написано от бившата му съпруга през 2018 година, в което тя твърди, че е жертва на домашно насилие. Според адвокатите на Джони, тези обвинения са провалили кариерата и накърнили достойнството му. Сега актьорът иска обезщетение от 50 милиона долара. 

Джони Деп

Снимка: БГНЕС

В своите показания Деп твърди, че целта му е истината да излезе наяве и да изчисти името си, добавяйки че заради твърденията на Хърд е изгубил "нищо повече от всичко". Амбър също разказа своята версия на историята, казвайки че Джони многократно я е удрял, сексуално насилвал с бутилка и често е бил под въздействието на наркотици и други опиати. 

Сега 41-годишната Ева Грийн, която играе с Деп във филма "Тъмни сенки", публично изказа подкрепата си към него. Тя сподели снимка в Instagram, на която е заедно с колегата си по време на представяне на общия им проект. "Сигурна съм, че Джони ще излезе от тази ситуация с достойнство и, че неговото прекрасно сърце ще бъде показано пред света. След всичко това животът ще бъде по-добър за него и неговото семейство", написа актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Green Web (@evagreenweb)

Феновете на Деп също така успяха да намерят предишен коментар на Хелена Бонъм Картър, която също застава на страната на актьора. През октомври 2020 година, месец преди Джони да загуби делото срещу таблоида Sun за това, че беше наречен "бияч на жени", актрисата казва пред The Guardian, че е била напълно изненадана от обвиненията срещу колегата й. "Нищо от това няма смисъл. Но човекът не е глупав. Не би направил всичко това, ако не се смяташе за невинен", допълва Картър. 

Актьорът Дейвид Крамхолц пък изказа публичната си подкрепа към Амбър Хърд, с която работи по сериала The Plaboy Club. "Вярвам на Амбър Хърд. Тя не е невинна. Но тя е жертва. Самодоволството на Деп по време на процеса е отвращаващо", написа той в историите в Instagram преди седмица. 

Хауръд Стърн също критикува поведението на Деп по време на процеса, казвайки че той се държи като "огромен нарцис" и е прекалявал с емоциите по време на показанията си. "Ситуацията не е добра. Не е добра за теб, не е добра за нея. Не е добра за никого. Звучите като две каращи се деца. Просто всичко е много объркано", каза водещият в своето радио предаване. 

Джони Деп

Снимка: БГНЕС

Въпреки че Деп заяви под клетва, че никога не е удрял Амбър, или която и да е жена, актрисата свидетелства, че е била подложена на многократни шамари, ритници, юмруци, удари с глава, душене, хвърляне на предмети и дори сексуални посегателства. Тя призна, че е удряла Джони, но при самозащита. 

Елън Баркин, която има краткотрайна връзка с Джони Деп през 1998 година, даде своите показания в предварително записан разпит от 2019 година. Тя заяви, че актьорът е упражнявал контрол над нея и постоянно е искал да знае какво прави и с кого излиза. По думите й, той е бил изключително ревнив мъж, който веднъж е хвърлил бутилка по нея. Деп отрича обвиненията. 

Дженифър Грей, която за кратко е била сгодена за Деп преди повече от 30 години, пише за него в мемоарите си Out of the Corner. Тя си спомня, че в началото актьорът е бил мил, но постепенно е станал твърде ревнив и параноичен относно всяко нейно действие. "Постоянно се чудех дали някога отново ще видя този забавен, отдаден и любящ мъж"

Амбър Хърд

Снимка: БГНЕС

Когато беше попитана за делото, Грей заяви, че се надява всичко да приключи по-бързо и желае най-доброто и на двете страни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари