IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от италианската сватба на Кортни Кардашян и Травис Баркър

25 май 2022 12 30

Това беше третата сватбена церемония за влюбените

Getty Images

Getty Images

Вече се появиха и първите официални сватбени снимки на Кортни Кардашян и Травис Баркър. Влюбените се венчаха за трети път тази година, като този път церемония беше най-пищна и се състоя в Италия на 22 май 2022 г.

Риалити звездата и барабаниста започнаха връзката си в края на 2020 г., а станаха официално двойка през януари 2021 г. Двамата развълнувано обявиха, че са се сгодили през октомври 2021 г. и като цяло изглеждаха много ентусиазирани от това да станат станат съпруг и съпруга. Въпреки че италианската им сватба със сигурност беше най-екстравагантна, това не е първата церемония, на която сключи брак.

След наградите Грами през 2022 г., Травис и Кортни си направиха импровизирана церемония в Лас Вегас, допълнена с имитатор на Елвис, но тогава не успяха ада получат брачен лиценз. След това двамата официално станаха съпруг и съпруга на церемония в Санта Барбара през май.

За сватбената им церемония в Италия пък се знае следното: Двамата са разменили клетви и обети в Castello Brown в италианското курортно градче Портофино, във визии на Dolce & Gabbana. На тържеството си в Европа двойката е поканила малка група приятели, сред които са били сестрите на Кортни - Кендъл и Кайли Дженър, Ким и Клое Кардашян, както и майка им Крис Дженър..

За венчавката в църквата Кортни носи къса бяла рокля от дантела и сатенен с драматичен, много дълъг и ръчно бродиран воал.Корсетът пък подчертава силуета й. Травис пък носи двуредно сако с изострени ревери, класически панталони със странична лента, и двете от супер фина италианска черна вълна с детайли от от копринен сатен.

Сред гостите са  били и приятелската двойка на младоженците - Machine Gun Kelly и Меган Фокс, както и неговите колеги от групата Blink-182. Разбира се на сватбата са били и децата на Травис от първия му брак.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Тия Кардашиян, всиките са с много неприятно излъчване. Дори и фотошопа не може да го прикрие.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар