IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян на 43 – заобиколена от любов

19 април 2022 17 40

Риалити звездата иска бебе преди сватбата

БГНЕС

БГНЕС

Кортни Кардашян е една щастлива жена. На 18 април риалити звездата навърши 43 и получи любовта на своето голямо семейство. Освен нея, тя се радва на подкрепата на своя мъж Травис Баркър.

Крис Дженър – майката на рожденичката, бе една от първите, които ѝ честитиха. Типично в нейния стил, тя сподели няколко ретро снимки с първородната си дъщеря. Показа и важни мигове с нея от последните години.

„Честит рожден ден на моята красива дъщеря Кортни Кардашян!!! Ти си моят първороден малък ангел и моят много специален най-добър приятел от момента, в който се роди. Ти си толкова невероятна дъщеря, мама, сестра, братовчедка, леля и годеница!!!!!!“, сподели тя към своята галерия.

Крис Дженър изтъква, че се гордее с Кортни и благодари на Господ всеки ден за това, че е избрал именно тя да бъде нейната майка.

Сестрите от клана Дженър-Кардашян също се присъединиха към пожеланията на тяхната майка. По думите на Клои Кардашян, тя „никога“ не е виждала най-голямата си сестра „толкова щастлива“, визирайки нейната нова връзка с Травис Баркър.

„Вашето щастие е до степен, че другите хора започват глупаво да се усмихват, просто защото усещат тази невероятна енергия, излъчвана от вас“, добавя още тя.

Кортни Кардашян иска бебе преди сватбата

Малко преди рождения си ден, риалити звездата сподели, че е сключила фиктивен брак в Лас Вегас. И изтъкна, че би искала съвсем скоро да мине под венчило и да събере голямата си фамилия на празненство. Но с плановете си за инвитро, май това ще остане на заден план.

Според източници близки до Кортни Кардашян, в момента тя се е фокусирала върху това да има още едно дете. И в новото тв предаване за нея и сестрите ѝ, разказва за стимулацията, страничните ефекти от нея и желанието да зачене.

„Травис и Кортни планират да се оженят законно тази година. Те са се фокусирали върху това да имат бебе, но планът им е да се оженят преди края на годината. Що се отнася до сватбата във Вегас, това беше пълна шега и нещо забавно за тях“, каза източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари