IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с цветя – Кортни Кардашян ви дава идея

25 април 2022 13 30

Риалити звездата избра нещо семпло и елегантно

Pexels/Ioana Motoc

Pexels/Ioana Motoc

„Дайте идеи за маникюр с цветя...“. Тези и други сходни коментари виждаме все по-често из групите за маникюри във Facebook. Все пак е пролет и всяка от нас търси нещо с тях, защото те са основният използван мотив. И ако вие го обожавате, то новите нокти на Кортни Кардашян ще ви допаднат.

Ако вашите нокти са по-широки и дълги, то може да си позволите маникюр с цветя, при това много, а не само едно на всеки. Те може да са по-обемни или пък макро. Именно втория вариант е избрала Кортни, която си пада по яркочервеното. Но този път е заложила на нещо по-семпло и с не толкова натрапчиви тонове.

Маникюр с цветя – нека да са миниатюрни

Маникюристът на сестрите Кардашян – Ким Тронг, показва в близък план ноктите на Кортни.

„Здравей, пролет“, пише той в Instagram.

Специалистът изтъква, че за основа на ноктите във форма на бадем е избрал основа тип „маршмелоу“ (млечнобяло). Тя е много нежна, а върху нея е разположил цветенца в различни нюанси като червено, розово, светложълто и синьо. Те са перфектни за пролетен маникюр.

Около миниатюрните цветчета, комбинирани по 2 и 3 на различни места по плочката, има дребни листенца в зелено.

Въпросният маникюр с цветя може да си направите лесно у дома – ако имате специална тънка четка или апликатори. Разбира се, трябват ви и въпросните цветове. Отгоре може да запечатате с топ лак.

Ето и още идеи за пролетен маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари