IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр - Дуа Липа със златен цвят

8 април 2022 14 30

Певицата се появи с него на наградите „Грами“

БГНЕС

БГНЕС

Дуа Липа се появи с нова визия на наградите „Грами“. Хитовата певица показа, че отново е с руса коса. А нейната рокля на Versace ни върна назад в годините, когато Синди Крауфорд носеше модела за Донатела Версаче. Но има още нещо, което някои пропуснаха - ноктите на звездата. Те са вдъхновение за нов пролетен маникюр. 

Тоалетът на изпълнителката - съставен от кожен корсет с катарами, завършва с черна яка, украсена с огромни златни вериги. И именно в тон с тях е нейния маникюр. 

На ръцете си Дуа Липа имаше същите обемни бижута в златисто. Те отиват на нейните нокти лакирани със един по-различен златен цвят.  

Въпросният маникюр, избран от певицата, е дело на Ким Тронг. Той прави ноктите на много други известни личности. 

„Никакви думи, просто емоджи“, сподели маникюристът и добави към статуса картинка на огън. И тя описва не само характерът на Дуа Липа, но и нейната визия за бляскавата церемония. 

Маникюристът призна, че за звездата е ползвал златиста пудра с хромиран ефект. Тя е поставена върху плътна основа от цвят черен оникс. 

„Златна богиня“, добавя Тронг. и показва ноктите на своята клиентка в по-близък план. Сигурни сме, че те ще допаднат на много жени, търсещи по-нестандартни идеи за пролетен маникюр. 

Дуа Липа,

БГНЕС

На снимката на маникриста се виждат и пръстените на Дуа Липа - в бяло злато, осеяни с множество камъни. Те са чудесно допълнение към ноктите със златен цвят на изпълнителката. 

Ако не харесвате златистия цвят на целия нокът, може да изпробвате френския маникюр с него, предложен от Ким. Той е направен специално за актрисата Кери Уошингтън - за наградите на Гилдията на продуцентите. 

За врърховете на ноктите маникюристът ползва розово злато с хромиращ ефект. Тонът е сходен с този на Дуа Липа и нейния пролетен маникюр. 

Ето и още идеи за пролетен маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари