IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Дуа Липа се завърна към любимия си цвят

5 април 2022 10 30

Изпълнителката впечатли на наградите „Грами“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Точно когато ерата на албума ѝ Future Nostalgia започна, Дуа Липа излезе на сцената с руса коса. Ако сте забравили за този момент, не се обвинявайте, тъй като изпълнителката дълго време беше с черен цвят. На обложката на албума обаче Липа е блондинка, като много от феновете се чудеха кога отново ще видят този нюанс на косата. Е, чакането свърши.

По време на наградите „Грами“, раздадени на 3 април, изпълнителката пристигна на червения килим с дълга руса коса, оформена от пръстите на известния фризьор Крис Апълтън. Дължината ѝ стигаше чак до кръста, а промяната беше изненада за всички, тъй като на последната си публикация в социалните мрежи Липа все още е с тъмна коса.

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Новият стар цвят на изпълнителката беше оформен в права прическа и все още показваше малко от естествения ѝ тъмен нюанс в корените. Прическата беше допълнена от красива черна рокля на Versace. Коженият тоалет се отличаваше с мрежест корсет и колани със златни катарами. Всичко това беше съчетано с множество златни бижута, включително гривни и наслоени колиета с логото на Versace.

Ако роклята ви се струва позната, така е. Тя беше носена от Синди Крауфорд през 1992 година по време на дефилето на марката.

Дуа Липа не беше номинирана за „Грами“ тази година, но винаги успява да привлече погледите към себе си. Миналата година тя беше част от изпълнителите на шоуто, пристигайки на червения килим в мрежеста рокля на Versace, чиято горна част беше оформена като пеперуда. Малко по-късно Липа се качи на сцената, за да изпълни песента си Levitating, като се беше преоблякла с розов ансамбъл, отново от Versace. Звездата си тръгна от церемонията с наградата за най-добър поп албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари