IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за Великден – пробвайте пастелни цветове с пръски

13 април 2022 14 30

Така ще се доближите до шарката на някои яйца

IStockphoto

IStockphoto

Пролетта вече дойде и след като нарисувахме лалета и безброй пролетни цветя по ноктите си, дойде време за тематичен маникюр за Великден. Той трябва да е шарен – като самите яйца, които ще боядисаме у дома и ще подредим на масата.

В случай, че ви е омръзнало от прекалено претруфени с декорации нокти, може просто да ползвате една от тенденциите за маникюр за Великден, която никога не остарява. Става дума за пастелните цветове и пръски, с които може да се доближите до окраската на пъдпъдъчи яйца.

Най-често, посещавайки салона за маникюр, ви предлагат да лакирате всяка плочка в различен цвят, като отгоре я напръскате с черен лак. Този път може да разнообразите, като изпробвате нашите идеи. Те са съобразени с някои актуални цветове и трендове за този сезон.

Маникюр за Великден: 5 идеи, които да изпробвате:

1. Жълто-розово-зелено

Това е основната комбинация от лакове, която да изпробвате за ноктите си. С трите цвята лакирайте същия брой плочки и отгоре завършете с черни пръски. Средния и този до него оставете с матова безцветна основа или прозрачна. И отгоре направете минималистични рисунки в стил негативно пространство.

За предпочитане е ноктите ви да са по-дълги и леко заострени, за да наподобяват формата на яйце.

2. Лилаво-бяло

Друга свежа комбинация, която ще виждате не само по ноктите, но и в гардероба ни за пролет 2022. Тази идея за маникюр за Великден е лесноизпълнима в домашни условия.

Лакирате четири нокътя със светлолилав цвят. След като изсъхнат, отгоре, с помощта на четка и клечка за зъби, правите малки пръски с черен лак. А на средния пръст рисувате малко зайче с бял цвят. Лицето и ушичките, които стърчат, ще направите с по-тъмен лак.

3. Бежови яйца

Още един пастелен цвят, който може да използвате, особено ако не искате по-цветни нокти. Нанасяте бежовото, за предпочитане с матов ефект. Отгоре правите пръски.

В някои магазини има и готови лакове с черни частици, с които ще спестите време и усилия.

4. Пастелно и златно

Златистите елементи са доста използвани за някои маникюри за пролетта. А защо не ги използвате и за вашите нокти за Великден? Вместо да правите черни пръски като тези на яйцата на пъдпъдъците, върху пастелните цветове поставете златен брокат.

По-големите златни частици върху плочките в пролетни цветове като жълто, лилаво, розово, изглеждат много по-свежи в сравнение с традиционните черни точки.

5. Върхове с пръски

Както стана ясно, не е задължително да имате черни пръски на целия нокът. Една от най-новите тенденции е да направите яйца в пастелни тонове за всеки връх. И именно върху тях да има черни точки. А нагоре нокътят остава празен, за предпочитане прозрачен.

Дори може да направите по-безформени самите яйца (като тези на снимката), с което ще се доближите до артдекорациите, които са доста модерни в салоните. Ако желаете, на някои плочки може да добавите зайчета в бял цвят на върховете.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари