IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян и Травис Баркър не бързат за брачно свидетелство

18 април 2022 11 00

Каквото става в Лас Вегас, си остава там

БГНЕС

БГНЕС

Кортни Кардашян и Травис Баркър не бързат за брачно свидетелство. Известната двойка разказа в шоуто на Джими Кимъл за внезапното им решение да сключат брак във Вегас. И коментираха констатациите му, че той е фалшив и трябва да го направят истински.

„Това не се нарича „фалшиво женени“, каза Кардашян, отговаряйки на водещия.

Сестрата на Ким Кардашян обяснява защо все пак няма законен брак.

„В този час нямаше възможност да получа свидетелство за брак“, посочва тя, припомняйки, че с Травис го направили спонтанно, без да плануват никакви подробности. Ето защо никой от техните роднини не присъствал. А и браковете в Лас Вегас са такива. Само че може би те са от малкото, които не съжаляват за това на другия ден.

Кортни Кардашян продължава, че все пак часът бил 2 посред нощ. И тя не била сигурна дали църквите там ще работят. „Попитахме около пет пъти. Какво трябва да направим, за да се случи това? Беше 2 часа сутринта и те казаха: „Отварят в 8 часа“, обяснява тя.

„Все пак го направихме“, възкликва Кардашян, която от няколко дни е омъжена, но всъщност няма брачно свидетелство.

Риалити звездата показа снимки от лудата си сватба

Преди няколко дни Кортни Кардашян изненада своите фенове, качвайки снимки от Лас Вегас. На тях тя и барабанистът са в параклис в Лас Вегас. След това булката призна, че с Травис отишли там към 2 часа сутринта. По-късно се върнали с охрана и свой фотограф, който да запечата тяхното бракосъчетание.

„Намерих тези в ролката на камерата ми... Едно време, на една далечна, далечна земя (Лас Вегас) в 2 часа през нощта, след епична вечер и малко текила, кралица и нейният хубав крал се насочиха към единствения отворен параклис с Елвис и се ожениха (без лиценз). Практиката ни прави съвършени“, сподели Кардашян.

Бракосъчетанието е било на 3 април, точно след раздаване на наградите „Грами“. И макар то да не е истинско, най-вероятно известната двойка ще планира ново, на което да се врече във вярност пред очите на най-близките си хора. И тогава вместо с черно кожено яке, булката най-вероятно ще бъде в бяло. Все пак, традициите трябва да се спазват, защото тя не се е омъжвала преди това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари