IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деним парти: Галена отпразнува 37-ия си рожден ден

25 май 2022 14 40

Попфолк звездата сподели снимки в профила си в Instagram

БГНЕС

БГНЕС

Попфолк певицата звездата Галена навърши 37 години на 21 май и сподели снимки от партито за рождения си ден в своя Instagram профил. От кадрите се вижда, че чаровната брюнетка е много щастлива в компанията на семейството и приятелите си. Дрескодът на купона на изпълнителата е бил вдъхновен от денима, като това включва и декорацията на ресторанта, в който попфолк дивата е поканила гостите си. И двете рокли на Галена за събитието са от дънков плат, а бижутата и обувките са й сребристи.

Едната рокля на певицата е от по-светъл деним, дълга е до земята, има презрамки и гол гръб. Другата рокля е къса и подчертава момичешкия сексапил на изпълнителката.

"Не съм вярвала, че толкова ще заобичам рождения си ден. Богатство е да бъдеш с любимите си хора на такъв празник, пожелавам си да е все така! А вие.. не минава ден без да ми покажете колко ме обичате, но днес надминахте себе си — благодаря ви! Сърцето ми е пълно. Щастлива съм", написа Галена като коментар до единия кадър.

На снимките изпълнитлката позира гордо позира с мъжа си Галин и двамата им сина - Стефан и Александър, които вече са пораснали момчета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари