IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Томас Маркъл получил удар, откараха го в болница

25 май 2022 17 50

Бащата на Меган Маркъл се лекува в САЩ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

77-годишният баща на Меган Маркъл, Томас Маркъл, е получил спешна помощ в болница, след като получи удар.

„Баща ми се възстановява в болница. Молим за разбиране към семейството, заради неговото здраве. Той просто има нужда от спокойствие и почивка. Молим се за него“, коментира дъщеря му, Саманта Маркъл.

Томас Маркъл трябваше да пътува до Великобритания по-късно тази седмица, тъй като щеше да бъде в Лондон за празненствата по повод юбилея на кралица Елизабет II.

Предвид обстоятелствата, бащата на Меган Маркъл няма да осъществи пътуването.

Първоначално Томас Маркъл е получил спешна помощ в Мексико, но в последствие е преместен в Калифорния, където се намира в момента.

„Той е отишъл в болница в Мексико, където живее, а по-късно го преместиха с линейка през границата към болница в Сан Диего“, споделя източник пред The Sun.

“Неговият син, Томас младши е бил с него през цялото време, а в момента и той е в Сан Диего. Дъщеря му, Саманта, лети от Флорида, за да бъде с баща си“, споделят запознати.

Томас Маркъл наскоро сподели, че очаква с нетърпение пътуването си до Англия, за да се срещне с членовете на кралското семейство.

Бащата на Меган Маркъл не присъства на сватбата на дъщеря си с принц Хари през 2018, тъй като се възстановяваше от сърдечна операция.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари