IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско получи сутиен по време на концерт

3 юни 2022 17 50

Сравни се с Енрике Иглесиас

IStockphoto

IStockphoto

Малкият Енрике Иглесиас“. Така определи себе си Криско, след като получи сутиен по време на концерт. Рапърът не пропусна да се похвали и пошегува с подаръка в социалните мрежи.

„След 15 години кариера, най-накрая ми хвърлиха сутиен от публиката. Малкият Енрике Иглесиас“. Това написа изпълнителят, разказвайки за емоциите си по време на участие в София.

На кадъра, споделен от Криско във Facebook и Instagram, го виждаме да държи белия дантелен сутиен в ръка, показвайки го на камерата. Той е без една презрамка, но не е ясно какъв размер е неговата чашка.

Едно време, доста преди Енрике Иглесиас, братя Аргирови са получавали сутиени и различни видове бельо не само на концерти, но и пред дома им, в знак на обич от техни най-верни фенки. Е, Криско тогава още не е бил плануван, но ето че днес може да усети от тяхната емоция. Само не е ясно какво ще прави със сутиена след края на своето участие.

Ненчо Балабанов, както и други звезди от родния шоубизнес, не пропуснаха да се посмеят за сметка на Криско и сутиена, хвърлен на сцената.

В последно време изпълнителят има голямо чувство за хумор и често споделя забавни колажи в социалните мрежи. Така например качи такъв по повод победата на Джони Деп над Амбър Хърд в съда.

Още през април певецът и музикален продуцент сподели снимки с Цветелина Петрова от Дубай и намекна, че отново е обвързан. За двамата се говореше, че са разделени след раждането на второто им дете. Но явно са успели да загърбят миналото и гледат напред в името на тяхната голяма любов и двамата им наследници.

„Моята слабост и сила, моята опора… най-прекрасния и най-любящия баща и мъж… този, който вярва в мен повече от самата мен“, написа половинката на Криско през май, поздравявайки го за рождения ден. С това тя потвърди, че двамата са отново заедно и са по-щастливи от всякога.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари