IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Челси Манинг и Граймс – какво се случва с връзката им?

16 юни 2022 17 40

Активистката отказва да говори за личния си живот

БГНЕС

БГНЕС

Челси Манинг и Граймс – какво се случва с тяхната връзка? Малко преди певицата да се сдобие с още едно дете от Илон Мъск, стана ясно, че излиза с активистката. Но днес двете все още не са разкрили отношенията си публично.

Трансджендърът, нашумял покрай аферата „Уикилийкс“, отговаря на въпроси на The Daily Beast. Но не пожела да разкаже има ли романс с изпълнителката на Genesis.

„Няма да навлизам в личния ми живот и моите срещи. Имаше много спекулации и много новини. Не съм променил гледната си точка за това: не обичам спекулациите за личния ми живот“, казва Манинг пред изданието.

По думите на 34-годишния консултант по сигурността, свързван с Граймс, за момента предпочита да запази личния си живот в тайна.

„Аз не искам да създавам прецедент. Друго притеснение, което имам, е че не искам да потвърждавам или отричам нищо в личния си живот, защото не искам да изглежда, че съм отворен към хората, които се ровят в личния ми живот, реален или въображаем“, обяснява Челси.

Макар активистката да не се смята за звезда, все пак отговори на един въпрос – къде живее в момента, като призна, че вече е в Ню Йорк.

Свързват Граймс с транссексуалната жена от март

Илон Мъск,

БГНЕС

Още в края на зимата източник, близък до Page Six, съобщи, че Граймс излиза с Челси Манинг, която е родена като Брадли Манинг – бивш военнослужещ в американската армия.

Междувременно, изпълнителката и Илон Мъск станаха родители за втори път – чрез сурогатна майка. Макар да са разделени, те ще си споделят грижите за двете им деца.

Нито Граймс, нито Манинг са потвърдили публично връзката си. Но се предполага, че още в началото на 2022 г. започнали да си пишат в Twitter, като бързо усетили, че имат общи неща.

На въпрос на Daily Beast дали част от туитовете на Илон Мъск са свързани с транссексуалната жена, Манинг посочва:

„Единственото нещо, което ще кажа е, че по това време той определено изглеждаше трансфобичен, а ако оставим настрана слуховете или спекулациите, това е забранено“, каза Манинг, според която „всяка трансфобия в трансфобна среда не е ОК“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари