IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Буш вече е омъжена жена

14 юни 2022 17 50

Актрисата се сгоди за Грант Хюс преди по-малко от година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

София Буш отново е омъжена жена!

39-годишната актриса, станала известна с ролята си на Брук Дейвис в сериала One Tree Hill, е минала под венчилото с Грант Хюс. Това става ясно, след като от офиса на общината в Тулса, Оклахома, потвърдиха слуховете за брак. Според окръжния чиновник, в понеделник двойката е получила дубликат за свидетелство за брак.

Засега повече подробности около сватбата и дали въобще е имало церемония не се съобщават. Някои фенове смятат, че Буш и Хюс само са подписали и скоро ще направят грандиозно парти на някой тропически остров. Според запознати, на купона със сигурност ще присъстват част от колегите на актрисата от One Tree Hill, включително Бетани Джой Ленц и Хилари Бъртън. Трите дами дори водят общ подкаст – Drama Queens – в който обсъждат епизодите на One Tree Hill и канят други свои колеги от сериала.

София обяви, че е сгодена за Грант миналия август. Тя сподели снимка от романтичното предложение, което се е случило по време на разходка с лодка из езерото Комо в Италия. „Оказва се, че да бъдеш любим човек на твоя любим човек е най-хубавото чувство на света. Сърцето ми. Ще избухне“, написа тя под кадър, на който бъдещият ѝ съпруг е на едно коляно.

Хюс отбеляза специалното събитие със собствена публикация в социалните мрежи. Той сподели снимка, на която целува годеницата си в лодка. „Тя е моето любимо завинаги. Този момент ми е любим. И фактът, че ще градим живот заедно, също ми е любим. Много съм развълнуван да живея с теб, любов моя“, написа Грант.

Актрисата, която в момента участва в сериала Good Sam, беше първоначално свързана с Хюс през май 2020 година. Тогава от E!News споделиха снимка, на която се вижда как двамата се разхождат ръка за ръка из Малибу.

Оттогава двойката не се срамува да показва любовта си във и извън социалните мрежи. През януари, преди премиерата на Good Sam, Хюс сподели снимка на Буш, с която изрази гордостта си. „Скъпа, не мога да бъда по-горд с теб. Ти вдъхна живот на Сам. Наблюдаваше операции на сърце, прави хирургически възли с една ръка, изучава пиано, тича през болници, става в ранни часове, за да отидеш на работа и вложи своя талант, съпричастност и упоритост в герой, който се удовлетворява само от съвършенството“, пише Грант.

Това е втори брак за София Буш. Тя беше омъжена за колегата си Чад Майкъл Мъри в продължение на 12 месеца преди развода им през 2008 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари