IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям иска модерна монархия

24 юни 2022 10 40

Херцогът на Кеймбридж планира да се откаже от старомодните методи

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред критики след турнето си на Карибите. Сега двойката възнамерява да води работата си като кралски представители по различен начин и да изостави старомодните методи.

Експертите са уверени, че когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качат на трона, монархията ще бъде изправена пред големи промени, предава OK Magazine.

Според кралския биограф Робърт Лейси, наследникът ще трябва да се отклони от обичайните правила. Внукът на Елизабет II планира да модернизира монархията. На първо място, промените ще засегнат кралския подход „никога не се оплаквай, никога не обяснявай“.

Според Лейси херцогът на Кеймбридж ще се откаже от тази стратегия. „На представителите на кралското семейство е забранено да говорят по определени теми. Принц Уилям обаче вярва, че монархията трябва да изрази своята гледна точка и да говори по чувствителни въпроси“, каза кралският експерт.

Принц Уилям държи много на реномето на кралското семейство и затова заедно с баща си не искат опетнения принц Андрю да се връща към задълженията си. Именно това обаче ядоса херцога на Йорк, който се опитва да изчисти опетненото си име и да продължи живота си като преди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари