IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Netflix не е доволна от пътуването на принц Хари и Меган Маркъл до Обединеното кралство

24 юни 2022 08 40

Може ли компанията да прекрати договора с херцозите на Съсекс?

Снимка: БГНЕС

Посещението на принц Хари и Меган Маркъл във Великобритания за честването на платинената годишнина на кралицата не донесе очакваните резултати. Предполагаше се, че двойката ще отведе със себе си екип на Netflix във Великобритания, но това не се случи.

Това не беше добре прието от компанията, с която двойката сключи многомилионна сделка.

И тя всъщност не за първи път остава с лошо впечатление от резултатите на херцозите на Съсекс. Смяташе се, че принц Хари и Меган Маркъл ще могат да доближат зрителите на компанията по-близо до кралското семейство, но това не стана. От двореца изрично обясниха, че това няма да се случи.

Този месец херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха кралицата за първи път от две години, заедно с децата си, син Арчи и дъщеря Лилибет. Двойката планираше да заснеме този момент, но им беше забранено да се появяват в двореца заедно със снимачния екип на Netflix.

Освен това в един от дните на събитието публиката освирка принц Хари и Меган Маркъл. Бурната реакция на обществеността алармира ръководството на стрийминг платформата Netflix.

„Екипът на Хари и Меган трябва да обясни на хората защо са били освирквани. Хари и Меган били шокирани от тази нежелана реакция. Те откриха, че не са обичани по начина, по който си мислеха “, каза източник пред DailyMail.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари