IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 91 Рупърт Мърдок се развежда с Джери Хол!

23 юни 2022 17 40

За някои хора никога не е късно за нова глава в живота

Getty Images

Getty Images

Рупърт Мърдок и Джери Хол се развеждат след 6 години брак. Медийният магнат и собственик на Fox News, Sky News и множество други медийни начинания и 65-годишният американски модел слагат край на любовната си история, която започнаха на по-късен етап от живота си.

Според доклад на The New York Times 91-годишният милиардер и бившата половинка на Мик Джагър поемат по различни пътища, въпреки че новината за раздялата им е изненада дори за хората, близки около тях.

Рупърт и Джери се ожениха в Лондон на 4 март 2016 г., седмица след 85-ия му рожден ден. Преди това двамата излизаха заедно около година. Това ще бъде четвъртият развод за австралийския бизнесмен, който преди това беше женен за Уенди Денг, предприемач и инвеститор (от 1999 до 2014 г.), от която са и най-малките му две дъщери. Мърдок се разведе с втората си съпруга – Анна Ман, бивш репортер на вестник, през 1999 г., след повече от три десетилетия заедно. Първата му съпруга е Патриша Букър, австралийски модел, с която той се развежда през 1965 г.

Джери е най-известна като дългогодишна половинка на рок легендата Мик Джагър. Тя дори се омъжи за фронтмена на Rolling Stones на церемония през 1990 г. Съюзът им обаче беше прекратен девет години по-късно поради липса на документи. Така официално броят на браковете на Мик е само 1 и това беше за Бианка Джагър. Въпреки това, Мик и Джери споделят четири деца заедно.
Рупърт и

Снимка: Getty

Предполагаемата раздяла между Мърдок и Хол вероятно няма да засегне медийната му империя. Вестник NYT пише: „Дяловете на семейство Мърдок в компаниите, основани от г-н Мърдок, се намират в строго управляван тръст. Г-н Мърдок разделя правата на глас върху това доверие с четирите си най-големи деца – Лаклан, Елизабет, Джеймс и Прудънс. Въпреки това, ако в крайна сметка разводът се окаже скъп, това може да има отзвук в неговата бизнес империя“. Така и не е ясно дали Рупърт и Джери са подписали предбрачен договор, който да защити богатството му от 14 милиарда британски паунда.

Според слуховете, през първите месеци от брака му с Хол, Мърдок е посвещавал с радост цялото време на новата си съпруга. Това позволи на децата му, по-специално на неговия наследник Лаклан, да се утвърди на върха на корпоративната йерархия. Мърдок дори напусна Twitter през 2016 г., заявявайки, че се чувства като „най-щастливият човек на света“. Съпрузите са виждани за последно заедно през лятото на 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари