IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дара показа на своите последователи новия мъж в живота си!

23 юни 2022 18 00

Влюбените са на почивка в Цюрих

БГНЕС

БГНЕС

Очарователната 23-годишна певица Дара сподели интимни снимки и видеоклип, на който страстно се целува с новия мъж в живота си. На кадрите в Instagram профила на звездата се вижда, че двамата се радват на обща ваканция в Цюрих, Швейцария. Не е ясно дали пътуването на двойката е по работа, или за удоволствие, но е ясно, че става въпрос за любов, тъй като изпълнителката е подписала снимките с еднозначното: „Mi amore“.

Една от най-успешните ни изпълнителки е получила множество харесвания и коментари за своята нова публикация. Много от нейните последователи ѝ пожелават щастие с новия мъж в живота ѝ, коментирайки, че двамата всъщност доста си отиват.

Новото гадже на менторката от музикалния формат „Гласът на България“ е получил одобрение от нейните фенове по отношение на външния си вид. Той се подписва в своя профил в социалната мрежа като д-р Вин и е написал също така във визитката си, че е дипломиран фармацевт.

В миналото изпълнителката на хита Thunder, чието истинско име е Дарина Йотова, имаше връзка с Папи Ханс. За първи път Дара сподели снимки с новия си любим в началото на май месец т. г., като тогава двамата бяха на пътуване до Нидерландия, но в по-голяма компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Нищо лично. ( преди 8 месеца )
Мануня ( преди 1 година )