IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън изненада деца с увреждания

23 юни 2022 14 50

Той им изпрати специално послание

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън, познат като Скалата, изпълни сърцата на група ученици от Охайо. 50-годишният актьор изпрати видео послание към повече от 400 деца, които са част от програмата P.A.C.T.S, организирана от щата.

Според официалния сайт на P.A.C.T.S, това е динамична програма за обучение за заетост и жизнени умения, насочена към ученици с увреждания. Целта е да насърчи независимостта в дома, общността и интегрираната заетост.

По време на тазгодишното събитие на P.A.C.T.S, което не можеше да се проведе през последните две години заради пандемията, беше показано изненадващо видео съобщение от Джонсън, насочено към всички ученици, посещаващи програмата.

„Това съобщение се изпраща до всички мои приятели – всички ученици от P.A.C.T.S. Искам да ви благодаря за невероятната покана, която вие ми изпратихте. Видях видеото, което сте ми направили за покана и знам, че много сте се старали. Хареса ми видеото. Харесаха ми изпълненията на всички. Вие сте много готини и талантливи“, казва Скалата в обръщението си.

Въпреки че Джонсън не успя да бъде на събитието, той каза, че присъства духом и много благодари за поканата. Актьорът поздрави всички учители и доброволци от училищния съвет, които са организирали събитието. „Най-хубавата част, която чух за вас, най-хубавата е, че всички вие имате огромни сърца. И това значи много за мен – че имате най-големите сърца в света. Мога да го усетя чак тук“, каза още Скалата.

Благодарственото видео дойде, след като още през февруари програмата сподели клип на ученици от P.A.C.T.S, пресъздаващи някои от най-емблематичните роли на Джонсън, като по този начин го поканиха на завършването си. Учителката по специално образование Кейти Венто, която работи с учениците, казва, че специалната вечер се организира всяка година и служи като начин децата да отпразнуват своите постижения през учебната година и официално да започнат лятото.

Желаейки да променят малко програмата тази година, учениците създадоха видеото с надеждата, че Джонсън ще присъства на бала. Той обаче не успява да сбъдне мечтата им, тъй като е имал професионални ангажименти, от които не е могъл да се измъкне. Все пак е искал да се отблагодари на децата и затова им изпраща специалното видео.

След събитието актьорът е изпратил дрехи от колекцията си Projec Rock с Under Armour, а също така е осигурил новата конзола Xbox със специални адаптивни контролери, плюс неограничени игри за една година. Джонсън е организирал и специално парти с пица за учениците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари