IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата купи нова къща на майка си

12 юни 2022 21 00

Дуейн Джонсън сподели видео с изненадата

БГНЕС

БГНЕС

Скалата изненада майка си, купувайки ѝ нова къща. Дуейн Джонсън сподели няколко видеа, показвайки на феновете си нейната реакция и това как е обзавел дома.

В клипа на звездата, който е на фона на песента Over the Rainbow, 73-годишната Ата е на прага на къщата. Тя влиза заедно със сина си вътре и не може да сдържи сълзите си.

Не е случайно, че на вратата пише „Le Samoana“ – препратка към произхода на кечиста и неговата майка.

„Изненадах майка си и ѝ купих нов дом. На мен и моя дизайнерски екип ни отне 8 седмици, за да го подготвим“, сподели той.

Скалата – син за пример

„Когато бях малко момче, мразех, когато майка ми плаче. Тези дни, с удоволствие ще приема сълзите ѝ от радост“, написа 50-годишният Джонсън.

Като истински син, грижещ се за своите родители, той не купува дом за майка си за първи път.

„Мамо, няма по-голямо чувство от това да те направя щастлива. Добре дошла у дома“, продължава той.

В последните си видеа Скалата прави виртуална обиколка на луксозния имот, който купил за майка си – за да може по-спокойно да изкара своите старини.

„Успях да открия снимки на нашите предци, които тя не е виждала, откакто е била дете, израснало в Самоа“, обяснява The Rock в надписа.

Скалата не скри, че Ата е неговата най-голяма фенка. В предишния си дом тя имала богата колекция от негови награди, картички и постери от кечисткия му период. Сега всички те са събрани в една специална стая, намираща се в новия. И колкото и да не му харесва, в нея тя с удоволствие ще кани гости.

„Но истината е, че когато съм сам... те имат такава положителна енергия. И винаги са едно добро напомняне за мен, че никога не бива да забравям откъде съм тръгнал“, споделя още Дуейн Джонсън.

Скалата изтъква, че дължи голяма част на успехите си на неговата майка. По думите му, тя е много грижовна и е направила всичко възможно, за да стане от него добър човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари