IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата показва татусите си във филм

7 октомври 2021 08 40

Той ще носи името „Еволюцията на бика“

БГНЕС

Дуейн Джонсън е един от най-известните кечисти. През последните няколко години той се снима активно в киното, като става известен и със страстта си към бодибилдинга. Скалата, както всички му казват, неведнъж показва как тренира във фитнеса, като създаде и своя линия спортни облекла. А във видеата му, освен мускулите и уредите които са на преден план, се виждат и неговите татуси. Зад всеки от тях има история и скоро може би ще чуем най-вълнуващата.

В документалния филм „Еволюцията на бика“, американският актьор ще покаже една от любимите си татуировки, създадена от Йомико Морено.

Джонсън вече сподели трейлъра към видеото в Instagram, в което говори за рисунките по тялото си, посочвайки, че за него и татуиста е чест да споделят тяхното общо „пътуване“.

„Всички мои татуировки имат много дълбоко и скромно значение за мен – културно, лично и енергийно“, разкрива още той.

Дуейн прекарва близо една година в студиото на Морено, за да си направи татуировка с бик, която всъщност е преработка на стара, която той вече не харесва.

По-рано Скалата призна, че рамото му не било празно, татуистът трябвало да бъде доста прецизен, за да се получи нещо хубаво от онова, което имало като рисунка.

„Аз мисля, че най-интересното нещо, най-красивото нещо на татуировките, това е изкуството, което остава с теб“, казва той в трейлъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари