IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън имал татуировка, измислена от Хийт Леджър

9 септември 2021 14 40

„Той беше чувствителен“, призна той за приятеля си

БГНЕС

Мат Деймън има същата татуировка като тази на покойния си колега Хийт Леджър. Това призна самият той в интервю за GQ, уточнявайки, че след смъртта на своя приятел решил да отиде при неговия татуист, за да си направи нещо ново и така харесал символа, измислен от него.

„Това е нещо, което Хийт имаше на ръката си“, обясни Деймън.

Мат разкрива още, че Леджър бил доста креативен и забавен човек, но трудно можел да стои на едно място. Ето защо не само рисуването на татуировка, но и гримирането му за някой филм, било същинско предизвикателство за хората срещу него.

Хийт Леджър,

БГНЕС

„Той беше наистина чувствителен... Той беше наистина специален“, казва актьорът, който поискал да има частица от него по себе си.

Когато Деймън посетил Скот – татуировчикът на Хийт Леджър, двамата седнали, за да разглеждат различни идеи. В един момент странен символ (приличащ на несръчен подпис) привлича вниманието на звездата и той разбира, че е измислен от покойния му приятел.

Години след като си прави татуировката на ръката, Мат добавя името на своята съпруга Лусиана, а след това и на четирите им деца – Исабела, Джиа, Стела и Алексия.

„Имаше неща, които той направи, които не бих могъл да постигна за три живота“. Това споделя пред GQ през 2016-а Деймън, говорейки за връзката с Хийт и нелепата му смърт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари