IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори дубъл: Готвят ли ново интервю с Опра Уинфри херцозите на Съсекс?

1 юли 2022 09 00

Принц Хари и Меган Маркъл забелязани да пристигат в нейната къща

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл бяха забелязани от папараците напът към къщата на Опра Уинфри в Монтесито. Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са прекарали около час в имението на журналистката.

Не е известно дали посещението им в имението Уинфри е било чисто приятелско или е работно. Запознати са сигурни, че срещата ще доведе до поредното обвинително интервю, в което принц Хари и Меган Маркъл ще критикуват кралското семейство.

По-специално, можем да говорим за не твърде топлия прием на херцозите на Съсекс в Обединеното кралство по време на пътуването им за честване на годишнината от управлението на Елизабет II в началото на юни.

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха на Опра Уинфри в началото на миналата година, стана истинска сензация.
Репортери по целия свят го грабнаха за цитати, а членовете на семейството на монарха трябваше да се изчервят, защото бяха обвинени в расизъм и липса на емпатия.

Тогава Меган Маркъл призна, че е имала мисли за самоубийство – престоят в Бъкингамския дворец е бил толкова непоносим. Ако се случи подобно интервю, това може да значи и пълен крах с останалите членове от кралското семейство, тъй като и след първата им подобна изява, отношенията между всички доста се усложниха. Неотдавна медиите заявиха, че Маркъл е в нов спор и със сестра си, та явно тя не иска да е в добри отношения нито със своите роднини, нито с тези на съпруга си.

Иначе Меган не пропусна и да грабне вълната от недоволство на звездите против решението на съда за абортите.

Херцогинята на Съсекс не пропусна да се противопостави на законопроекта. Съпругата на принц Хари беше възмутена от решението на съда по делото, наречено Roe v. Wade.

Меган каза, че възнамерява да защити правото на жената да прекъсне бременността и призовава всички да не стоят безучастно. Херцогинята на Съсекс смята, че мъжете трябва да бъдат особено активни сега, защото това може да повлияе на отношенията в семейството и обществото като цяло.
„Те могат да тормозят жените, но последствията ще засегнат абсолютно всички“, каза Маркъл.

Снахата на Елизабет II добави, че принц Хари напълно я подкрепя. „Съпругът ми и аз обсъждахме тази тема повече от веднъж, особено през последните няколко дни, така че той също подкрепя феминистките движения.

Хари реагира много ядосано. Той беше ужасен, когато разбра за това решение, също като мен. Знам, че много жени сега са в отчаяние, но отново трябва да се обединят, а не да се борят за правото си да живеят сами“, завърши тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари