IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адвокатът на Брус Уилис: Той искаше да работи, дори след заболяването си

4 юли 2022 08 40

Актьорът страда от афазия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Адвокатът на Брус Уилис коментира защо актьорът е продължил да работи, дори след диагностицирането му с афазия.

В отговор на твърденията, че режисьорът Рандал Емет, с когото Уилис често работи, е накарал актьора да работи, въпреки здравословните му проблеми, адвокат Мартин Сингър казва пред Los Angeles Times, че клиентът му сам е взел това решение. „Той искаше да работи, защото можеше, както много други, диагностицирани с афазия, продължават с професионалните си задължения“, категоричен бе Сингър.

Адвокатът допълва, че участието на Уилис в последните му проекти е осигурило по-голямото им финансиране и по този начин хиляди хора са останали на работа, дори по време на пандемията от коронавирус.

67-годишният Брус участва заедно с Меган Фокс във филма Midnight in the Switchgrass, играейки агент на ФБР, който се опитва да спаси партньорката си (Фокс) от сериен убиец, с когото са се срещнали по време на разследване за трафик на хора във Флорида. След това Уилис завършва още пет филма с Рандал Емет преди да обяви пенсионирането си по-рано през годината. Двамата работят заедно по общо 25 заглавия.

През март обаче семейството на Брус Уилис обяви, че актьорът се оттегля от Холивуд заради здравословни проблеми. Диагнозата, която му е поставена, е афазия – болест, която засяга когнитивните способности и може да попречи дори на говора.

„Това е много трудно време за семейството ни и сме благодарни за постоянните любов, състрадание и подкрепа, които получаваме. Ще атакуваме този проблем заедно, но искахме да сме честни пред феновете на Брус, защото знаем колко много значи той за тях и те за него“, написаха сегашната му съпруга Ема Уилис и бившата – Деми Мур.

Източник, близък до Уилис, казва, че цял Холивуд се надява на щастлив изход от ситуацията. Според него, колеги и приятели на актьора са оказали подкрепа на цялото му семейство и са показали любовта си. „Той е един от хората, които всеки в Холивуд обича, една от най-харесваните филмови звезди“, допълва източникът.

В историята, публикувана в Los Angeles Times относно Емет, той е обвинен от няколко жени в непристойно поведение. Те твърдят, че режисьорът им е предлагал роли в размяна на сексуални услуги. Също така, бивши служители го обвиняват, че ги е принуждавал да извършват незаконна дейност от негово име. Емет категорично отхвърли всички обвинения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари