IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запечатано с целувка: Джулия Робъртс и Дани Модър празнуват 20 години брак

5 юли 2022 14 30

Двамата се венчаят навръх Деня на независимостта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс и Дани Модър имат повод за празнуване на 4 юли, но той по никакъв начин не е свързан с историята на Америка.

Навръх Деня на независимостта на САЩ, двойката отбеляза 20 години от встъпването си в брак. По случай важния ден, Робъртс публикува снимка със съпруга си, на която страстно го целува. Лицата и на двамата са скрити от камерата, като Джулия е на преден план, а Модър държи врата ѝ с едната си ръка. Не е ясно точно кога е направена снимката, но съдържанието ѝ говори само по себе си – бракът е запечатан с целувка.

„Двадесет“, написа Робъртс, добавяйки различни хаштагове като „не мога да спра да се усмихвам“ и „не мога да спра да те целувам“.

Известната двойка се жени на 4 юли 2002 година, като по-рано тази година Джулия намекна на феновете, че планира да отбележи две десетилетия брак с много целувки. „Да. Тази година, това лято. Двадесет години целувам Дани Модър“, каза актрисата в интервю пред SirirusXM докато обсъждаше новия си проект Gaslit, в който участва заедно с Шон Пен.

Водещият попита Робъртс какво точно е планирала за специалния ден, като тя му отговори „Още целувки!“. По думите ѝ, тайната на щастливия и дълъг брак е „никога да не спирате да се целувате“. В по-шеговит тон, тя сподели и другия си трик за безпроблемна връзка и това е притежанието на две отделни мивки в банята.

Джулия никога не е криела любовта си към Дани Модър, с когото споделя три деца – 17-годишните близнаци Финиъс и Хейзъл и 15-годишния Хенри.

През 2015 година, в интервю за списание People, тя нарече съпруга си „моят най-любим човек на планетата“. По това време Робъртс промотираше филма си „Тайната е в техните очи“, където Модър работи като оператор. В интервюто си актрисата говори и какво е да работиш с половинката си, споделяйки дали това е повлияло негативно или позитивно на отношенията им.

„Беше невероятно. Беше страхотно. Той е любимият ми човек на планетата, така че обичам да прекарвам време с него и обожавам работната му етика. Неговата гледна точка е много важна за мен. Беше страхотно“, казва Джулия. Допълва, че Модър ѝ е вдъхвал спокойствие по време на част от голите сцени, които е трябвало да снима. По думите на Робъртс, тя не би направила това, което прави в „Тайната е в техните очи“, ако съпругът ѝ не стои от другата страна на камерата.

На тазгодишния фестивал в Кан, Робъртс отново не пропусна да изрази любовта си към Модър. Тя връчи наградата на актьорите Шейла Атим и Джак Лоудън, но преди това каза няколко думи на публиката. „Всеки ще направи една снимка и след това знаете ли какво ще направим, ще махнем телефоните си. Тук става въпрос за кино, което е втората ми голяма любов след съпруга ми“, каза Джулия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари