IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана с първа поява след раждането на сина си

6 юли 2022 14 30

Изпълнителката ни показва как да се гримираме за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана буквално блести в първата си поява след раждането. Разбира се, изпълнителката излезе за малко от майчинството, за да промотира новия си продукт от линията Fenty Beauty.

Във видео, публикувано в YouTube, Риана демонстрира използването на новия гланц за устни, който излезе на пазара на 1 юли. Тя показва как бързо се сдобива със сочна и плътна усмивка, след като слага лимитирания продукт, носещ името Gloss Bomb Cream. Изглежда, че видеото е снимано в банята, като Риана носи косата си вързана на малки кокчета, а част от кичурите ѝ са сплетени и падат покрай лицето ѝ. Накрая на клипа тя се усмихва мило към камерата.

В същия ден, в който беше публикувана рекламата, Риана беше забелязана в Лондон за първи път след раждането на сина си. Изпълнителката стана майка на момче през май. Във видео, публикувано в социалните мрежи, тя е във фризьорския салон заедно с приятеля си и баща на бебето A$AP Rocky. Докато рапърът си правеше нова прическа, Риана се усмихваше и си говореше с останалите клиенти.

Друг запис, който бързо се разпространи в интернет пространството, показва барбадоската красавица сред публиката на фестивала Wireless, където Rocky беше част от изпълнителите. Риана носеше черно овърсайз яке със сребърно колие и големи кръгли обеци.

Риана и A$AP Rocky станаха родители за първи път през май тази година. Според източник, двамата се справят чудесно и прекарват колкото се може повече време със сина си в Лос Анджелис.

Новината за бременността беше споделена през януари, когато двойката се появи на разходка в Ню Йорк. Тогава бъдещата майка носеше розово яке, разкопчано и показващо наедрялото ѝ коремче. Източник заяви пред People, че изпълнителката няма търпение да стане майка и е на седмото небе от щастие. По думите му, Риана е искала да каже на света за бременността по свой начин и е избрала това да стане чрез своеобразна фотосесия по улиците на града.

След раждането на бебето, близък до двойката каза, че всичко върви прекрасно и родителските задължения са разделени поравно. „Да бъдеш родител за първи път изисква известна доза приспособяване, но двамата се справят чудесно. Синът им е здрав и Риана му се наслаждава всяка минута. Раждането беше изключително специално за нея“, казва той пред People.

По думите на друг източник, изпълнителката почти не оставя бебето само и е страхотна майка. Той разкрива, че Риана е искала да роди в Лос Анджелис, защото там има голяма къща с двор, където може да стои навън заедно със сина си. В момента тя не бърза да се върне на работа, а иска да се наслади на времето си с бебето и да се възползва от тишината на дома си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари