IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер и принцеса Шарлийн празнуват 11 години брак

6 юли 2022 17 50

От кралското семейство публикуваха нов портрет

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принцеса Шарлийн и принц Албер най-накрая отпразнуваха заедно годишнина от брака си!

Преди няколко дни кралското семейство чества 11 години от сватбата си, след като миналата година пропусна повода заради здравословните проблеми на принцесата. За да отбележат важния ден, Шарлийн и Албер публикуваха в социалните мрежи нов свой портрет, на който позират в градината на двореца, държейки се за ръка.

Принцеса Шарлийн носи зелена дълга рокля на Louis Vuitton, а принц Албер е облечен в тъмносин костюм с бяла риза и бяла вратовръзка. Официалният портрет беше споделен в официалния профил на принцесата в Instagram, под който тя написа само „Честита годишнина!“. Преди година от кралското семейство публикуваха няколко видеа и снимки в чест на 10-ата им годишнина, която обаче прекараха разделени.

Принц Албер и принцеса Шарлийн се женят на приказна церемония на 2 юли 2011 година. Четиридневната сватба, която включва 20-метровия воал на булката и пететажна сватбена торта, беше първата кралска сватба в Монако от 55 години насам. Тя последва „Сватбата на века“, когато принц Рение се жени за холивудската актриса Грейс Кели на екстравагантна церемония през 1956 година.

Тазгодишният празник идва, след като двойката, която отглежда 7-годишните близнаци Жак и Габриела, не успя да отпразнува важната си 10-а годишнина миналата година. Тогава принцеса Шарлийн трябваше да остане в Южна Африка, за да се възстанови от усложнения, получили се от УНГ операция, и не можеше да пътува обратно до Монако.

„Тази година ще бъде първата, в която няма да бъда до съпруга си на нашата годишнина през юли, което ме натъжава“, каза принцесата в изявление миналата година. Тя допълни, че с принц Албер не са имали друг избор, освен да следват наставленията и препоръките на лекарите, въпреки че и на двамата им е било много трудно. „Той е най-голямата ми подкрепа в света“, каза още Шарлийн.

Все пак принцесата се завърна в Монако след шестмесечен престой в Южна Африка. Щастието на семейството ѝ обаче беше кратко, тъй като тя трябваше да замине за ново лечение извън страната. Причината беше симптоми на физическо и емоционално изтощение. След дискусия с лекари и близки, принцесата реши да постъпи в клиника извън Монако.

През март тази година Шарлийн официално се завърна в страната си, започвайки постепенно да възстановява кралските си задължения. По-късно стана ясно, че тя е потърсила помощ в швейцарска клиника, но не се споменава точно какъв тип лечение е получила.

„Когато се завърнах в княжеството, фокусирах цялата си енергия върху децата, съпруга и здравето си, защото те са моят приоритет. Състоянието ми все още е крехко и не искам да бързам. Пътят беше дълъг, труден и много болезнен. Днес се чувствам по-спокойна“, каза тя пред Monaco Matin през май.

Шарлийн също така отговори на слуховете за проблеми в брака ѝ и появилите се твърдения, че смята да поиска развод от принц Албер. Според някои таблоидни издания, принцесата не е била болна, а е търсила дом извън Монако, където да живее с двете си деца. По думите на Шарлийн обаче, всичко това е измислица и бракът ѝ е в чудесно състояние.

„Както всички други хора, ние имаме емоции, слабости, но разликата е, че при нас те са изложени пред целия свят и всеки един проблем се разгласява публично“, каза принцесата пред местни медии. Допълни, че Албер е най-голямата ѝ подкрепа в живота и всички тези слухове я нараняват дълбоко.

В последните седмици Шарлийн постепенно се завръща в публичното пространство, като присъства на няколко събития заедно със семейството си. Тя беше на Седмицата на модата в Монте Карло заедно с дъщеря си Габриела, след което със съпруга си се появи на Гран При на Монако.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари