fallback

Рене Зелуегър най-накрая намери мъж, който я боготвори

12 July 2022 10:50

Влюбеният Ант Анстед не спира да се възхищава на актрисата

Getty Images

Телевизионият водещ Ант Анстед описа приятелката си Рене Зелуегър като „чиста класа“ в очарователната си нова публикация в Instagram. „Тази дама е чиста класа“, озаглави той поста си в събота, споделяйки снимка, на която двамата с Рене изглеждат влюбени и щастливи, докато се гушкат на плажа.

43-годишният Анстед носи небрежна черна тениска, тъмни дънки, джапанки и черни слънчеви очила, докато 53-годишната Зелуегър е облечена в дънкова пола с цепка и прозрачна синя риза. На кадъра се вижда как носителката на "Оскар" е прегърнала нежно водещият на предаването „Дилъри на колела“.

Феновете на влюбената двойка веднага коментираха, че Рене и Ант са страхотни заедно и че са създадени един за друг. Зелуегър беше забелязана за първи път в компанията на британеца през 2021 г. Двамата обявиха, че са заедно през лятото на миналата година, след като той финализира развода си със звездата от „Flip or Flop“ Кристина Хаак.

В момента Анстед и Хаак се борят в съда попечителство над 2-годишния си син Хъдсън. Ант има и други две деца – 18-годишна дъщеря Амели, 15-годишен син Арчи от бившата си съпруга Луиз Анстед. В миналото Зелуегър беше омъжена за кратко за американския кънтри певец Кени Чесни, а след това имаше дълга връзка с Брадли Купър, но няма деца.

Въпреки че Ант и звездата от "Джуди" се опитват да бъдат дискретни относно връзката си, те все пак от време на време споделят свои снимки заедно, на които личи любовта им един към друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
ант рене зелуегър
0 коментара
fallback