IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике иска да се сдобри с Шакира, отказа се от любовницата

13 юли 2022 17 40

Футболистът не иска певицата да заминава за САЩ с децата им

Снимка: БГНЕС

В началото на юни Шакира и Жерар Пике обявиха, че се разделят след 12 години връзка. Причината за раздялата беше изневярата на футболиста.

Според запознати, спортистът често прекарвал време в нощни клубове в компанията на различни момичета. Сега обаче той промени решението си и иска да си върне доверието на бившата любима.

Жерар заяви откровено, че е скъсал с любовницата си и иска да поднови отношенията си с Шакира. 

Според вътрешен човек сега футболистът преживява трудни времена. „Пике страда. Игнорирайте новините, които говорят за неговата лекомислие и безчувственост. Той е необикновен човек и сега е много притеснен ”, каза източник пред Marca.

Спортистът се надява, че бившата му любима, заедно с децата, ще останат в Барселона. 

Всъщност според някои той просто иска по този начин да спре певицата да не вземе децата със себе си и да заминат заедно в САЩ, където футболистът трудно ще ги вижда.

Въпреки това се съобщава, че певицата планира да се премести в Маями. „Жерар разбира, че те едва ли ще могат да живеят отново с Шакира, но искрено желае те поне да поддържат топли отношения“, добави източникът.

Двамата имат синове - Милан и Саша.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари