IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано и Джорджина показаха бебе Есмералда

13 юли 2022 14 50

Двамата загубиха сина си при раждането

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес се опитва да се фокусира върху положителните моменти в живота след загубата на новородения си син. След като един от близнаците им, родени преждевременно, почина още в болницата, двойката показа на света близък план на оцелелия малък герой - дъщеря им Есмералда

Преди няколко дни Джорджина зарадва феновете си с умилителен кадър, на който момиченцето й спокойно спи в ръцете й. Есмералда вечче има златни обички на ушите, а лигавникът й не е случаен, а е с марка Dior. "Красивата Есмералда", гласеше надпис над снимката, публикувана в историите на Джорджина. Засега не е ясно точно къде е направен кадърът, като множество медии твърдят, че семейството на Роналдо е трябвало да се завърне в Португалия по лични причини, като футболистът пропуска подготовката на отбора си Манчестър Юнайтед. 

И докато феновете на Роналдо се чудят точно какво се случва в живота му, Джорджина очевидно се наслаждава на всеки един момент от своя. Наскоро тя публикува няколко снимки с по-големите си деца, както и се похвали с красива рокля. На един от кадрите момичетата й Алана и Ева целуват Родригес по бузите, а други свидетелстват за прекрасното време, което всички изпитват в момента. 

"Нека това момиче, което толкова много пъти те е спасявало от реалността с противоречивата си лудост, никога да не умира в теб", написа Родригес под семейните кадри. 

Очевидно това лудо момиче е успяло да извади Джорджина от дълбоката дупка, в която тя изпадна след смъртта на новороденото й момче. През април моделката и Кристиано споделиха, че са загубили един от близнаците си. По думите на португалеца, раждането е било предизвикано принудително в осмия месец, като лекарите не са успяли да спасят момченцето. 

Роналдо и Джорджина са заедно от 2017 година, като двамата имат само едно дете заедно - 4-годишната Алана Мартина. Футболистът е баща още на 11-годишния Кристиано Роналдо-младши, както и на близнаците Ева и Матео, които се раждат от сурогатни майки. Родригес пък винаги ще се приема като майка на шест деца, като по това можем да съдим от описанието й в Instagram. Там пише, "Mama de 6 bendiciones", което в превод означава "Майка на 6 благословии"

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари