IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо заведе бебето Бела Есмералда на първа почивка

16 юни 2022 16 30

Джорджина Родригес пък показва, че е една истински любяща майка

Getty Images

Getty Images

Половинката на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес показа, че е една щастлива майка. Тя сподели кадри с всичките си пет деца от футболиста, като фокусът беше върху 7-седмичното бебе на двойката – Бела Есмералда.

На снимките на красавицата в профила ѝ в Instagram известното семейство се намира на борда на частен самолет и напът за последната им засега почивка.
28-годишната Джорджина е написала до сладките семейни кадри: „Моят живот“.

На снимките се вижда отблизо и лицето на най-малкото дете на португалската футболна звезда, което е в скута на майка си. На борда на самолета са и първородния син на Кристиано – 11-годишния Кристиано-младши, 5-годишните близнаци Ева и Матео (и трите деца са родени от сурогатна майка), както и общата дъщеря на Роналдо и Родригес – Алана Мартина, която е на четири години.

И любящата майка, и 37-годишният Кристиано изглеждат във видимо добро настроение, балансирайки между всичките си деца. Малко по-късно вчера футболистът пък сподели сладка снимка на семейството си в своя Instagram акаунт, на която всички вечерят заедно, вече стигнали до своята дестинация. До кадъра той е написал: „Ваканция с любов!“.

Откакто се срещнаха и влюбиха през 2016 г. в магазин на Gucci, Джорджина и петкратният носител на „Златна топка“ Роналдо живеят щастлив семеен живот първо в Мадрид, после в Торино, а сега и в Манчестър (той играеше първо в „Реал Мадрид“, после в „Ювентус“, а сега е в „Манчестър Юнайтед“).

Най-големият син на Роналдо Кристиано-младши е роден в САЩ през 2010 г., но е отгледан в Испания, като самоличността на майка му е неизвестна.

През юни 2017 г. Роналдо изненада феновете с новината, че се е сдобил с близнаците Ева и Матео чрез сурогатна майка, а само месец по-късно той и Джорджина обявиха, че очакват първото си дете заедно.

След това Джорджина роди дъщеря им Алана на 12 ноември 2017 г., а спортистът обяви новината в Instagram, като написа: „Алана Мартина току-що се роди! И Джио, и Алана се справят страхотно! Всички сме много щастливи!“

През октомври 2021 г. двамата разкриха, че очакват близнаци, но синът им трагично почина при раждането на 18 април, като оцеля само дъщеря им Бела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари