IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл и 7-годишният Сайлъс подкрепиха Джъстин Тимбърлейк

13 юли 2022 18 00

Майка и син се насладиха на голф уменията на изпълнителя

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк получи специална подкрепа в един от дните на голф турнира ACC. За да гледат изпълненията му на трева, на място бяха съпругата му Джесика Бийл и 7-годишният им син Сайлъс.

На 9 юли, актрисата и по-голямото й момче бяха забелязани да се държат за ръце по време на турнира ACC, организиран от фирмата American Century Investments. Освен Тимбърлейк, още много звезди изпробваха ударите си, включително Ник Джонас, Патрик Махоумс, Антъни Андерсън. Стеф Къри, Арън Роджърс и други. Всички те се състезаваха с благотворителна цел край езерото Тахо. 

Според очевидец, Джесика е вървяла през терена със съпруга си, за да го подкрепя на всяка една дупка. С тях е бил и синът им Сайлъс, чието лице все още не се показва пред папараците или в социалните мрежи. "Джъстин беше много фокусиран в играта. Той е сериозен голфър и дори си има собствен звезден турнир", казва източникът пред E!News. Допълва, че изпълнителят постоянно се усмихвал, а семейството му го окуражавало от трибуните. 

40-годишната Джесика и 41-годишният Джъсти, които са женени от 2012 година, имат и още един син - Финиъс, който ще навърши 2 години след два месеца. Въпреки че двамата предпочитат да държат децата си далеч от обществените медии и социалните мрежи, Тимбърлейк сподели семейна снимка в чест на Деня на бащата тази година. 

В умилителния кадър се вижда как Сайлъс седи до по-малкия си брат, като и двамата свирят на пиано. "Моите две любими мелодии", написа Джъстин под снимката. Той поздрави всички бащи по света с празника, пожелавайки им да го изкарат по най-щастливия за тях начин. 

Джесика също не пропусна повода, споделяйки снимка на цялото четирчленно семейство в групова прегръдка. "За света, ти си баща. Но за твоето семейство, ти си светът. Не знам кой го е казал, но, който и да е, е казал истината. Обичаме те, скъпи. Благодаря ти, че си нашето всичко!", написа Бийл под кадъра.

Семейство Тимбърлейк имаше леки проблеми през 2019 година, когато Джъстин беше хванат в опасна близост с колежка. Тогава той се извини публично за снимките и заяви, че се срамува от постъпката си и, че по този начин е наранил хората, които обича. Джесика застана плътно зад него и бе категорична, че двамата заедно ще излязат от тази трудна ситуация. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Очевидно целта е постигната, като звездите вече се радват на двама сина и изглеждат по-влюбени отвсякога. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари