IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл за възходите и паденията на брака ѝ с Джъстин Тимбърлейк

29 април 2022 08 40

Двамата ще отпразнуват десетата си годишнина

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Въпреки проблемите, Джесика Бийл не може и не иска да скрие любовта си към Джъстин Тимбърлейк.

Този октомври съпрузите ще отпразнуват десетата си годишнина, като актрисата сподели какви чувства изпитва преди големия ден. Тя даде интервю пред Access Hollywood, където заяви, че последното десетилетие сякаш е излетяло с мигване на окото. Все пак Бийл призна, че е имало моменти, в които е чувствала, че времето върви със скоростта на охлюв, особено когато проблемите между нея и Тимбърлейк са се задълбочавали.

Въпреки някои неравности по пътя към щастието, Джесика е категорична, че се гордее с брака си и с това, което семейството ѝ е постигнало до момента. „Все още съм най-щастливата жена и обожавам живота си“, казва тя. Актрисата не крие, че с Джъстин са имали своите висоти и падения през тези 10 години, но са успели да намерят начин да оправят ситуацията и да продължат заедно напред.

Съпрузите са родители и на две момчета – 7-годишния Сайлъс и 21-месечния Финиъс, които обаче не им пречат да се наслаждават на романтични моменти. „Просто трябва да намериш време за себе си, време за вечерна среща и време за партньора си. Трябва нещата между вас да са забавни“, казва Бийл през 2018 година.

Допълва, че Тимбърлейк ѝ е казал никога да не спират да ходят по срещи. „Това ми харесва, защото е истина. Трябва да продължиш да намираш време за себе си и партньора си, да се забавлявате така, както сте го правели и преди децата. И да не говорите за тях! Поддържайте отношенията забавни, свежи и спонтанни, ако е възможно“, съветва актрисата.

Миналия месец Джъстин Тимбърлейк отпразнува 40-ия рожден ден на съпругата си, споделяйки мило пожелание в социалните мрежи. На публикуваната снимка влюбените носят забавни розови очила, като Джесика е добавила и синя перука. В историите си в Instagram пък изпълнителят сподели и кадър от фитнеса, където тренира заедно със съпругата си.

„Независимо дали лежиш на дивана, спукваш ме от бой във фитнеса или се обличаш в забавни парти костюми... правиш всичко да изглежда перфектно. Обичам те и те чествам всеки ден!“, написа Тимбърлейк.

Относно празненствата по случай рождения ден, Джесика сподели няколко снимки в социалните мрежи. На тях се вижда как двамата ѝ синове силно са я прегърнали, вижда се и тортата, която актрисата е получила. Тя също така включи и кадър от преди години, на който все още е с руса коса, а Джъстин е облегнал главата си на рамото ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари