IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семеен албум: Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк и синовете им

29 декември 2021 18 00

Звездите рядко споделят снимки на децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк решиха да зарадват феновете си по случай коледните празници, споделяйки непоказвани досега семейни снимки.

В почивните дни актрисата използва профила си в Instagram, за да покаже как семейството ѝ прекарва време заедно и какви дейности извършва по време на пандемията. За разлика от голяма част от почитателите си, Бийл и Тимбърлейк имат възможността да разполагат с огромно имение, в което да се разхождат заедно с децата си.

„Благодарна съм за моите момчета“, написа Джесика под снимки, на които се вижда как тя, Джъстин и синовете им Сайлъс (6) и Финиъс (1) обикалят из имота си в Монтана. Всички са обърнати с гръб към камерата, като Бийл носи дълго яке и бели панталони, Сайлъс е в изцяло черно-бял спортен екип, а Тимбърлейк е със сиво спортно долнище и черно шушляково яке. В ръцете на Джесика удобно се е настанил Финиъс.

Позицията на цялото семейство не е никак изненадваща за феновете, тъй като лицата на Сайлъс и Финиъс рядко се появяват в социалните мрежи. Всъщност това на най-малкия член на фамилията все още не е направило дебюта си в Instagram, като батко му също трябваше да изчака доста време, преди да бъде представен пред милионите фенове на мама и татко.

Тимбърлейк и Бийл дори криеха втората бременност до началото на януари, но не скриха своята радост от факта, че отново са станали родители. „Смятам, че успехът на родителството е да се чувствам, че съм се провалил днес, но да стана на другия ден и да започна отново работа. Надявам се децата ми да се превърнат в добри хора“, казва Джъстин през 2018 година.

Относно майчинството, Бийл споделя, че се чувства невероятно. „Разговорите, които водя с 6-годишния си син са прекрасни. Той е като голям човек, който разказва много забавни неща, чувствителен е... а малкият просто е много сладък“, разказва гордата майка.

В началото на 2020 година се зароди скандал с Джъстин Тимбърлейк, след като той беше уловен в опасна близост с колежката си Алиша Уейнрайт. Тогава се появиха слухове за изневяра и развод между него и Джесика Бийл, но двамата успяха да оправят връзката си. Изпълнителят се извини публично на семейството си и беше категоричен, че не се е случило нищо между него и Уейнрайт.

Оказва се, че любовта между Бийл и Тимбърлейк може да издържи на всичко и в момента двамата се радват на четиричленното си семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари