IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойка за пример: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл тренират заедно

5 януари 2022 10 40

Двамата започват новата година във фитнеса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл нямат нужда от скъпи дрехи за своите романтични срещи. На тях им е достатъчно да облекат спортните си екипи и да отидат във фитнеса, където да изгорят калориите, натрупани по празниците.

Известната двойка сподели видео в социалните мрежи, на което показват как поддържат форма, тренирайки рамо до рамо. Изглежда, че Джъстин и Джесика дори не са напускали дома си за физическата подготовка, тъй като разполагат с фитнес у дома, в който има всичко необходимо. Двамата носят удобни дрехи за тренировка, като изпълнителят е с къси червени панталонки, бяла тениска, под която носи бежова блуза с дълъг ръкав. До него Джесика е в изцяло черен тоалет, състоящ се от клин и блуза с дълъг ръкав.

От описанието под клипа си личи, че двамата са прекарали последните дни от 2021 година далеч от социалните мрежи, наслаждавайки се на семейния уют в Монтана заедно с двамата си синове. Тимбърлейк нарече своята съпруга „сродна душа по потене“, с което показа, че тя няма нужда от скъпи ресторанти или луксозни почивки, за да бъде впечатлена.

Покрай празниците съпрузите бяха доста щедри откъм споделянето на семейни кадри. Те обикновено се опитват да пазят личния си живот далеч от обществото, но през Коледа и Нова година показаха как си почиват заедно със синовете си Сайлъс и Финиъс.

„Благодарна съм за моите момчета“, написа Бийл в Instagram, споделяйки две снимки от семейната разходка из имота им в Монтана. Актрисата сподели, че не е целяла да запази втората си бременност в тайна, но изолацията ѝ е помогнала да остане далеч от папараците и феновете. Тя е отишла в Монтана заедно със семейството си и не се е върнала в големия град.

Вторият син на Тимбърлейк и Бийл се ражда през лятото на 2020 година, като той се присъедини към по-големия си батко – 6-годишния Сайлъс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари