IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк – влюбени и стилни в Париж

24 юни 2022 14 30

Двамата посетиха дефиле на Louis Vuitton

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Седмицата на модата в Париж официално започна и е време звездният елит да се насочи към френската столица.

Едни от първите, които кацнаха в града на любовта, бяха Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл. Те рядко се появяват заедно на светски събития, но когато го направят, веднага привличат вниманието. Дефилето на Louis Vuitton на 23 юни не беше изключение. Разбира се, влюбените бяха облечени изцяло в тоалети на луксозната марка, като Тимбърлейк изненада с избора си на панталони.

Джъстин Тимбърлейк,

Снимка: Getty Images

За модното събитие Джъстин съчета тениска с оранжева и лилава щампа заедно със сиви панталони с широки крачоли и бели маратонки. Междувременно Джесика избра минирокля, която включваше дълбоко деколте и черен кожен корсет, поставен по-скоро като щит върху гърдите и корема на актрисата. Бийл добави лачени черни ботуши с дебел ток. Косата ѝ беше стегната на ниска опашка, а очите ѝ бяха покрити с черни слънчеви очила с голяма рамка.

Двойката позира до креативния директор на Louis Vuitton Никола Гескиер, преди да заеме местата си до Бернар Арно, Хелене Мерсие и Тахар Рахим.

Преди да стъпят на червения килим, Джъстин и Джесика се насладиха на разходка из френската столица, отново облечени в стилни тоалети. Актрисата избра многослойна черна кожена пола с бяла графична тениска, допълвайки с черна дамска чанта, преметната през едното рамо и черни квадратни слънчеви очила. Междувременно Джъстин избра черни дънки и синя tie-dye тениска.

Дефилето на Louis Vuitton посрещна още няколко известни имена, включително Наоми Кембъл и актьора Джоел Еджъртън.

Появата на Джъстин и Джесика в Париж се случва само няколко дни, след като актрисата сподели за предложението за брак, което получава преди 10 години. Тя го описва като едновременно изненадващо и забавно. „Беше много мило и неочаквано. Нямах идея, че ще се случи“, казва Бийл пред Джеймс Кордън.

Всичко се случва в Монтана, като преди това двамата са прекарали деня в каране на сноуборд. „Бяхме облечени изцяло в екипи за сноуборд. Изведнъж той клекна на едно коляно и започна да потъва в снега. Погледна ме и извади пръстена. Беше много красиво, изненадващо и забавно“, разказва актрисата.

Джъстин и Джесика се женят на 19 октомври 2012 година в Италия. Двамата са родители на 7-годишния Сайлъс и 2-годишния Финиъс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари