IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би подари на 4-годишната си дъщеря 50 000 долара

18 юли 2022 11 00

Само дни по-рано изпълнителката каза, че се опитва да научи децата си да ценят труда

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Знаете ли какво сте получили за четвъртия си рожден ден? Най-вероятно подаръците ви са се въртели около кукла, камионче, кола с дистанционно, динозаври, интересна книжка или плюшени играчки. Нещо съвсем нормално за малко дете, което все още учи за света около себе си и се опитва да го опознае. Но когато си дете на знаменитост като Карди Би, обикновените подаръци не са за теб.

Преди няколко дни дъщерята на рапърката, която тя споделя със съпруга си Offset, навърши 4 години, получавайки специално парти и много интересен подарък. Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как детето се вози в черен джип, на който сваля прозореца и говори с баща си. Камерата прекъсва за секунда, след което се връща отново и показва как 4-годишното момиче държи огромна купчина пари.

„Какво е това?“, пита Offset, като на заден фон се чува същият въпрос, зададен от Карди Би. Дъщеря им Кълчър отговаря, че това са милион долара, но родителите я поправят, казвайки ѝ че всъщност в ръцете си държи само 50 хиляди.

Видеото е заснето по време на семейно посещение на Candytopia, на което е присъствал и 10-месечният син на двойката – Уейв Сет. Всичко е било част от рожденото парти на Кълчър, организирано от известните ѝ родители.

Интересното е, че Карди Би дава интервю за Vogue само няколко седмици преди рождения ден на дъщеря си. Там тя разкрива, че не разчита твърде много на бавачки, а се опитва сама да отглежда децата си. В интервюто изпълнителката казва, че прави всичко възможно, за да накара наследниците си да останат смирени и здраво стъпили на земята, въпреки парите и известността на родителите им.

„Те никога не трябва да се чувстват удобно. Не трябва да си мислят, че ще получат всичко, защото са деца на Карди и Offset“, казва рапърката. Допълва, че Кълчър и Уин никога няма да усетят какво означава да изпитваш трудности в живота, което може да им попречи на мотивацията и жаждата за успех. Според изпълнителката, децата ѝ няма да имат същия глад за работа като нея, която се е опитвала да се измъкне от живота на улицата.

„Въпреки че децата ми са подсигурени, искам от тях да знаят какво е да работиш за нещо и да го постигнеш с труд. По този начин ще уважават повече резултатите, както и ще видят, че хората те харесват много повече, когато виждат, че се скъсваш от работа“, казва още Карди.

Offset, който е баща още на 7-годишната Калеа, 7-годишния Коди и 12-годишния Джорджан, наскоро даде интервю пред Essence в което говори за красотата на общото си семейство. Той споделя, че е благословия как Карди е приела всяко едно от децата му под крилото си и е направила процеса по приемането им много по-лесен.

„Благословия е всички да са заедно на едно място и да имам съпруга, която се държи по еднакъв начин с всяко едно мое дете. Можеше да бъде много по-трудно, но не, така че всичко е прекрасно“, казва рапърът. Допълва, че обича семейството си и не би желал животът му да се развие по друг начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари