IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би – стилна, дори с тоалет за 25 долара

9 юли 2022 16 30

Изпълнителката се пошегува, че марката е Chanel

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки може да носи скъпи дизайнерски тоалети и да изглежда добре в тях. Често подобни дрехи говорят сами за себе си, като не са нужни допълнителни аксесоари или тежък грим, защото вниманието винаги е насочено към тях. Талантът е обаче да носиш евтини дрехи, в които да изглеждаш елегантно и хората да си мислят, че си облякъл нещо дизайнерско.

Такъв талант притежава Карди Би, която може да си позволи всичко, което иска. Това е човекът, който казва, че има пет автомобила за по милиони долари, но няма книжка. „Просто обичам да се снимам в тях“, отговаря изпълнителката. Това е човек, който купува на 5-годишната си дъщеря дизайнерски чанти, до които повечето от нас никога няма да се докоснат. Човек, който облича 10-месечния си син в Balenciaga и Dolce & Gabbana.

Но когато става въпрос за самата Карди Би, тя невинаги харчи много пари за собствените си тоалети. Това беше доказано от последното ѝ излизане, запечатано от папараците. За него изпълнителката облече розови къси панталонки и светлолилав къс топ, комбинирани с леопардови чехли. Тя публикува снимката в социалните мрежи, пишейки „Нося Chanel по най-добрия начин“.

Публикацията веднага привлече вниманието на феновете, като се сдоби с 3000 коментара само за няколко часа. Всички потребители изразяваха възхищението си от начина, по който Карди е съчетала дрехите и фигурата, която е постигнала след раждането на второто си дете. „Кралица на Chanel“, написа един фен, а друг добави, „Ти носиш всичко по най-добрия начин“.

Оказва се обаче, че тоалетът всъщност не е на Chanel, а е от местния магазин Target и струва само 25 долара. Един от феновете успя да заподозре Карди в „измама“ и написа още под оригиналния туит, че има същия топ, но в зелено. Дамата споделя, че си го е закупила именно от Target.

За щастие на почитателите на стила на Карди, дрехите все още са налични, като лилавият топ е само 10,20 долара, като се предлага в черно и зелено. Нейните яркорозови къси панталони са много модерни в момента заради високата си талия и хавлиена материя. Долнището също се предлага в приглушен флорален десен. Изпълнителката надгради външния си вид от Target с изключително дълги и прави кичури, прекрасен летен грим и зелени нокти.

Карди наскоро разкри, че би искала да се подложи на пластична операция, след като роди сина си Уейв през септември. Това е второ дете за изпълнителката и съпруга ѝ Offset, с когото имат и 3-годишна дъщеря – Кълчър.

В публикация в Instagram, Би насочи вниманието към стомаха си, казвайки, че не го харесва. „Не е лош, но не ми харесва тази допълнителна кожа. Не ми харесва. Искам да се отърва от нея“, казва тя във видеото. Допълва, че се чувства по-тежка от обикновено и това още повече допринася за желанието за операция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари