IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана де Армас за връзката си с Бен Афлек: Вниманието беше ужасно

18 юли 2022 10 30

Актрисата споделя, че е напуснала Ел Ей заради прекаления интерес на папараците

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ана де Армас безспорно завладява Холивуд с бавни темпове, но името ѝ по-скоро е свързвано с Бен Афлек, отколкото с киното.

34-годишната актриса, която скоро ще можем да видим във филма The Gray Man заедно с Райън Гослинг и Крис Еванс, както и като Мерилин Монро в „Блондинка“, имаше връзка с Бен Афлек през март 2020 година. Двамата се запознават чрез общия им проект Deep Water, като нещата между тях бързо привличат вниманието на папараците. Пътуването им до родната страна на Армас – Куба – беше потвърждение, че връзката им е сериозна, като се заговори дори за брак.

По време на пандемията Ана и Бен започват да живеят заедно в Лос Анджелис, като често бяха забелязвани на разходка из квартала заедно с домашните си любимци. През април 2020 година, актрисата потвърди за любовта си към Афлек, публикувайки снимки от рождения си ден в социалните мрежи. Връзката обаче продължи доста кратко време, като през януари 2021 година дойде и раздялата. Според източник, Ана не е искала да остава в Лос Анджелис, а Бен няма как да напусне града, защото децата му са там.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Говорейки пред списание ELLE, на чиято корица застава за месец август, Де Армас описва вниманието към любовния ѝ живот като „ужасно“ и казва, че именно то е изиграло огромна роля в решението ѝ да напусне Ел Ей.

„Това е една от причините, поради която напуснах Лос Анджелис. Мозъкът ми казваше, че това не е моето място. Всичко стана леко задушаващо. Не можех да избягам. Не можех да се измъкна. Имаш чувството, че нещо ти липсва. Това е град, който те кара да се чувстваш нервен“, казва актрисата пред ELLE. Преди да напусне Меката на киното, тя живее там в продължение на седем години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Сега, според ELLE, Армас живее в Ню Йорк заедно с новия си приятел Пол Букадакис, който работи като изпълнителен директор в Tinder. Двамата обаче не се запознават чрез приложението, а чрез общ приятел и то по време на пандемията. Ана признава, че вече почти не влиза в социалните мрежи, като е изтрила Туитър преди години и не е влизала в Инстаграм от почти година.

През януари 2021 година източник сподели пред People, че раздялата между Бен и Ана е била по взаимно съгласие и не е имало драми.

„В момента се намират в различни етапи от живота си, но между тях има дълбока любов и уважение. Бен продължава да работи върху себе си. Има три проекта, които го чакат, а у дома е стабилен баща. И двамата са щастливи от постигнатото в живота си“, казва близък до вече бившата двойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

49-годишният Афлек очевидно бързо е забравил за Ана, тъй като вече е сгоден за Дженифър Лопес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари