IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта победи: Кендъл и Девин се събраха официално

21 юли 2022 08 30

Двамата прекараха по-малко от месец разделени

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно раздялата не се хареса на Кендъл Дженър и Девин Букър и те решиха отново да се съберат

След като прекараха по-малко от месец като просто приятели, супермоделът и баскетболистът са започнали отново да мислят за общото си бъдеще. Според източник, двамата са се събрали и са изгладили отношенията си, решавайки да продължат заедно напред. Засега не е ясно точно какво е разделило двойката, като по първоначална информация, те имали различни гледни точки за живота си заедно. 

"Сега са заедно и всичко върви добре. Прекарват доста време заедно, като Девин беше придружител на Кендъл за сватбата на нейна прителка в Напа", допълва източникът пред E!News. 

Моделката намекна за събиране с баскетболиста, след като публикува снимка в историите си в Instagram през изминалия уикенд. На кадъра, направен преди сватбеното тържество, не се виждат лица, но Кендъл е прегърната от мъжка ръка. Малко по-късно, в социалните мрежи се появи и клип, с който се доказва, че ръката наистина е на Девин, който върви плътно зад приятелката си по време на церемонията. 

Присъствието на сватбата идва само седмица, след като Девин и Кендъл бяха заедно на парти по случай четвърти юли, организирано от техен приятел в Хемптънс. Още тогава източник сподели, че двамата са се държали прекалено романтично за бивши гаджета, като постоянно са се държали за ръце и през по-голямата част от вечерта са били един до друг. 

През месец юни стана ясно, че Девин и Кендъл са решили да се разделят, след като са срещнали непреодолими трудности във връзката си. Според източник, двамата са седнали да поговорят за бъдещето си, като тогава са разбрали, че не гледат в една и съща посока за момента. Близък до тях обаче сподели, че те все още се обичат и се надяват след време отново да са заедно.

Е, очевидно моментът на събирането вече е настъпил, като Дженър и Букър не успяха да изкарат и месец разделени. Кендъл показа и подкрепата си към сегашния си приятел, когато двамата уж бяха в почивка. Тогаава тя сподели снимка на официалната обложка на играта NBA за 2023 година, на която е поставен именно Девин. 

По-рано през годината баскетболистът направи рядък коментар относно връзката си с риалити звездата в интервю за Wall Street Journal. Попитан дали е трудно да бъдеш в романтични отношения, които постоянно се наблюдават от целия свят, той отговори, "Не бих казал трудно. Честно, просто се наслаждавам на живота и имам чувството, че съм на страхотно място в момента"

Без да споменава името на Кендъл, Букър допълни, че обича всички хора около себе си и се радва на влиянието, което оказва върху следващото поколение. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари