IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин се измъкна по делото за секстормоза

22 юли 2022 14 40

Племенникът му оттегли обвиненията

БГНЕС

БГНЕС

Рики Мартин няма повече да се притеснявала за делото по секстормоза. Изпълнителят извади истински късмет, след като на 21 юли делото срещу него бе прекратено. Този неочакван развой идва заради това, че неговият племенник е оттеглил обвиненията си. 

По-рано младият мъж призна за кръвосмешение и сексуален тормоз от страна на Мартин. Той се е явил пред обвинението на 21 юли и променил показанията си. А дали адвокатите на звездата са го убедили в това, можем само да гадаем. 

Според официалното изявление на екипа на Мартин, той вече може спокойно да продължи живота си напред и работи над своята музика. 

„Точно както очаквахме, временната заповед за защита не беше удължена от съда“, посочват адвокатите на изпълнителя - Хоакин Монсерат Матиенцо, Кармело Давила и Хари Масане Пастрана. 

Обвинителят, хвърлил в смут голяма част от феновете на Рики Мартин, е уточнил пред съда, че няма външно влияние или натиск, за да оттегли тежките обвинения, които отправи преди няколко дни. 

„Искането дойде от обвинителя с молба за прекратяване на делото. Той никога не е бил нещо повече от проблемен индивид, който прави неверни твърдения без абсолютно нищо, с което да ги обоснове. Радваме се, че нашият клиент получи справедливост“, посочват още адвокатите. 

Все пак Мартин е трябвало да даде показания по случая. И се явил пред обвинението в Пуерто Рико. Именно там му връчили ограничителната заповед за племенника му. 

Защитата на Рики - младият мъж има психични проблеми 

21- годишният мъж обяви, че е имал 7-месечна сексуална връзка със звездата - нещо, което Мартин отрича. След като всичко между тях приключило, певецът започнал да тормози своя роднина, като понякога го преследвал. 

„За съжаление, човекът, който направи това твърдение, се бори с дълбоки проблеми с психичното здраве. Рики Мартин, разбира се, никога не е бил – и никога няма да бъде – въвлечен в каквато и да е сексуална или романтична връзка с племенника си“, категорични са адвокатите на изпълнителя. 

Малко преди да приключи делото, защитниците на Мартин поясниха, че ще настояват младият мъж да получи адекватна помощ от специалист, за да излекува психиката си. 

Що се отнася до това дали твърденията са сексуален тормоз са верни, мнозина пишат в социалните мрежи, че Рики Мартин е хомосексуален и не е изключено като по-млад да е имал известни залитания. Днес обаче той е горд татко на четири деца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари