IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sisters before misters: Селена Гомес празнува рождения си ден с Тейлър Суифт

25 юли 2022 14 40

Двете са приятелки от дълги години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте редовни посетители на социалните мрежи, най-вероятно многократно сте виждали израза „Sisters before Misters“, което в буквален превод означава „Сестри преди господа“. Младите го използват в моментите, когато прекарват времето си с приятелки вместо с гаджетата си, за да покажат, че всъщност приятелството е по-важно от която и да е романтична връзка.

Точно това направи и Селена Гомес, за която отскоро се твърди, че е започнала връзка с колега. Въпреки папарашките снимки на двамата от вечери в Ню Йорк, засега изпълнителката и актриса не е потвърдила официално, че е обвързана. И за да докаже, че в личния ѝ живот има нещо по-важно от мъжете, тя прекара рождения си ден в компанията на най-близката си приятелка – Тейлър Суифт.

В петък, 22 юли, Гомес отбеляза 30-ия си рожден ден, публикувайки две снимки от вечеря със Суифт. Двете дами, които са приятелки още от времето, когато са гаджета на двама от братята Джонас (Тейлър излиза с Джо, а Селена – с Ник), очевидно се забавляват. Засега не е ясно дали гаджето на Суифт – Джо Алън – е бил на вечерята, като той не е отбелязан на нито една снимка.

На първия кадър, Тейлър държи три пръста във въздуха, символ на 30-ия рожден ден на приятелката ѝ, докато Гомес я прегръща и се усмихва широко към камерата. На втората снимка, Суифт е показала палец, а Селена се смее и държи подарък, който най-вероятно току-що ѝ е даден от изпълнителката. Не е ясно точно какво е имало в пакета, но очевидно картичката съдържа хумористично послание.

„30, изперкали и достойни“, закачливо написа Гомес под двете снимки. Разбира се, публикацията привлече вниманието на голяма част от последователите на изпълнителката, като над 9 милиона души са я харесали. Коментарната секция пък беше използвана, за да се изпратят пожелания към рожденичката както от феновете по света, така и от известните ѝ приятели.

В своите истории в Instagram Селена благодари на почитателите си за подкрепата и пожеланията. Тя използва случая и да насочи вниманието им към фонда си Rare Impact, който подкрепя грижата за психичното здраве. „Заедно можем да намалим стигмата около психичното здраве и да повишим достъпа до ресурсите за неговата грижа“, допълни Гомес.

През януари изпълнителката сподели пред списание People за важния си рожден ден. „Харесва ми да раста. Когато бях по-малка, бях изплашена от този процес, и си мислех, че животът ми ще изглежда по различен начин. Но сега, макар че не съм очаквала всичко това, съм много развълнувана“, каза тя. Допълва, че е спряла да се интересува от мнението на хората и така животът ѝ е станал доста по-хубав.

В момента Гомес играе в сериала Only Murders in the Building заедно с легендите Мартин Шорт и Стив Мартин. Там тя си партнира и с още една своя близка приятелка – Кара Делевин, а епизодите могат да бъдат гледани в платформата Disney+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари