IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск преспал със съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин

25 юли 2022 17 40

Слагайки край на приятелството им

Getty Images

Getty Images

Според най-новите информации, публикувани в жълтите медии в САЩ, Илон Мъск е имал афера със съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин, слагайки край на приятелството им.
Съобщава се, че милиардерът и основател на Tesla, е паднал на колене и е помолил за прошка дългогодишния си приятел Сергей Брин на парти по-рано тази година.

Според публикациите Мъск е преспал с жената на дългогодишния си приятел в края на миналата година, като тази афера е една от причините Брин да прекрати брака си с Никол, според статия на WSJ. Илон е преживял кратка връзка с Шанахан през декември 2021 г., като по това време Никол вече е била разделена със Сергей, но двамата все още са живеели заедно, пише изданието.

Няколко седмици по-късно Сергей е подал молба за развод, като за причина се е позовал на „непреодолими различия“.

По-интересното в случая е, че предполагаемата афера на Илон се е случила в същия месец, когато той посрещна второ бебе от вече бившата си приятелка Граймс.

Фактът, че Мъск е преспал с жена му е причина Сергей Брин да сложи край на приятелството си с другия технологичен титан. Твърди се, че Сергей е инструктирал финансовите си съветници да продадат инвестициите му в различните бизнеси на Илон, казва източник, близък до милиардера, пред WSJ. Преди това Сергей беше дал 500 хиляди долара, за да помогне на Tesla по време на финансовата криза от 2008 г., когато автомобилният производител се бореше с производствени проблеми.

сергей брин

Снимка: Getty

Съобщава се, че Илон е молил за прошка Сергей, падайки му на колене на парти по-рано тази година. Според слуховете Сергей е приел извинението, но все още отношенията между бившите приятели са силно обтегнати и двамата не си говорят.

Г-жа Шанахан коментира развода си по-рано този месец в интервю с думите: „Надявам се със Сергей да продължим напред с достойнство, честност и хармония в името на нашето дете. И двамата работим за това“, каза тя пред уебсайта Puck.

Новината за аферата на Илон идва по време на бурен период за него, както в личния, така и в професионалния му живот. По-рано този месец беше разкрито, че бившият на Амбър Хърд тайно се е сдобил с близнаци от бившия изпълнителен директор на Neuralink Шивон Зилис (през ноември 2021 г.). По-малко от седмица по-късно 76-годишният баща на Илон, Ерол Мъск, шокира света, когато обяви че има не едно, а две бебета от 35-годишната си доведена дъщеря. „Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме“, каза Ерол пред The Sun в интервю, публикувано на 13 юли. „Ако можех да имам още едно дете, щях. Не виждам причина да не го направя.“

Междувременно наскоро Илон изкара и кратка афера с актрисата от новия филм „Елвис“ Наташа Басет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари