IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глезен от тъщата: Райън Гослинг разкри кое е най-любимото му ястие

31 юли 2022 18 00

Оказа се специалитет на майката на Ева Мендес

Getty Images

Getty Images

Райън Гослинг наскоро похвали готварските умения на майката на своята половинка Ева Мендес – Ева Перес Суарес. Докато рекламираше новия си филм The Gray Man, актьорът беше попитан каква храна би избрал, ако трябваше да яде само едно-единствено нещо до края на живота си. На този въпрос 41-годишният Райън бързо назова ястието Arroz con leche, приготвяно виртуозно от неговата тъща.

„Това ястие ще бъде Arroz con leche на майката на Ева. Сякаш ангел се разплаква на езика ти“, обясни усещанията си Гослинг.

Въпросното ястие е описвано като оризов пудинг в „мексикански стил“, направен от ориз, смесен с вода или мляко, както и ароматни съставки като смляна канела, ванилия и стафиди. Вероятно наподобява българският десерт с турски корени мляко с ориз или т. нар. сутляш.

Показвайки хумористичната си страна, Райън разкри, че неговата „любима дума на испански е coño“. Значението на думата е еквивалент на женски гениталии, но често се използва в ежедневната реч с многостранната сила на „по дяволите“. Гослинг добави: „Не можеш да използваш тази дума неправилно. „Coño“ винаги е подходящо да се каже.“

Явно развеселена от признателността на дългогодишния си любим към латиноамериканската култура, Ева с нетърпение сподели клип от въпросното интервю в своя Instagram профил във вторник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


48-годишната актриса, която е от кубински произход, наскоро сподели в интервю, че самата тя не е много добра готвачка и че по-скоро Райън се изявява по-успешно в кухнята.

Мендес стана майка на 40-годишна възраст след раждането на сега седемгодишната ѝ дъщеря и Райън Есмералда Амада през септември 2014 г. Малко повече от две години по-късно двойката посрещна втората си дъщеря, Амада Лий, която сега е на шест години.

Звездата от „Ла Ла Ленд“ е в главна роля в наскоро излезлия филм на Netflix The Gray Man. Премиерата на екшън-трилъра в стрийминг платформата беше на 22 юли, като в него участват Ана де Армас и Крис Евънс.

Феновете възхваляваха изпълнения с екшън филм и режисьорите Антъни и Джо Русо вече потвърдиха, че Райън ще се завърне и за продължението.

„Реакцията на публиката към The Gray Man не беше нищо повече от феноменална“, казаха братята Русо в изявление пред Variety. „Ние сме толкова благодарни за ентусиазма, който феновете по целия свят изпитват към този филм.“

Оригиналният филм, базиран на едноименния роман от 2009 г. на Марк Грийни, проследява агента на ЦРУ Корт Джентри (Гослинг), докато се бори срещу бившия си съюзник Лойд Хансен (Крис Евънс). Към момента това е най-скъпият филм правен от Netflix, с огромен бюджет от около $166 милиона.

Гослинг премиера

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари